Nevím,jestli to tu už nepadlo,ale procházel jsem forum a nikde jsem to nenašel....zprovoznil tuhle aplikaci už někdo na telefonu se symbianem 9.1 3rd? mám konkrétně na mysli nokia 5500. Někde jsem četl,že to na symbianu nikdy nepujde...nechapu ale,jak k tomu dospěli...
Naposledy upravil snowboarder dne 7. 9. 2008 19:51, celkově upraveno 1 Důvod:sYmbian, sYmbian, sYmbian, sYmbian, sYmbian, sYmbian
taky vám to od včerejšího večera blbne? zpráva se odešle, ale nepřijde
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna
Mě to taky nejede... SMS "odešle" téměř hned a pak na mě vyplázne chybovou hlášku o špatným nastavení a blabla a nakonci je napsaný 990. Hmm. Jedu přes APN data.vodafone.cz, přes APN internet to nejede vůbec... Achjo.
tak prej večer to bude, volal jsem tam...mají výpadej údajně všeho, kde výpadek jde mít
no mě taky, ale ta app se úplně seká a vždycky mam problém jí utáhnout (na N73)...no, nevím no