Napisem vam co som zistil ja a urcite to minimalne jednemu cloveku pomoze.
1.Takze ked chces stiahnut aplikaci cez wap musis mit nastavene VF live a stahovat tu aplikaci pres vestavenej prohlizec v mobilu.Tak by se to malo stahnout v pohode
2. Kdyz chces zacit aplikaci pouzivat musis mit nastaveny i VF internet
3. podminka max 26 let a obcanaka pri aktivaci ve stanku VF
4.do 24 hod. ti z VF poslou link v SMSce odkad stahnes aplikaci (podotykam ze mne sla stahnout jedine cez vestavenej prohlizec u kteryho mam aktivovanej VF live profil !!pres OPERU s aktivnim VF internet to stahnout neslo!!!)
5.kdyz to stahnes a tudiz mas i aktivovany SMS gratis u VF (bod 3) staci vyplmit v samotny aplikaci vek,pohlavi,PSC a vesele posilat SMSky
Tady je link pro lidi kt. to jiz maji aktivni u VF a aplikaci nedopatrenim smazali, nebo preinstalovali FW a aplikace jim zblbla, nebo jim proste z VF nedosla sms : live.vodafone.com/smsgratis ( taky kdyz sem to stahoval psalo mi neco snekompatibilitou ignoroval sem to a stahnul i tak- aplikace mi na N.3110c bezi v pohode)
Jo a pro lidi kterym z nejasnych duvodu nefunguje konfiguracni SMS poslana vodafonem ohledne nastaveni VF live a internetu ,nebo ji proste neveri je adresa:
http://www.techforum.cz/nastaveni_mt.php tady si nastavi datove profili v telefonu stepbystep podle navodu...
Snad sem poradil dostatecne.... PS:lidi kt. nejsou regli u VF ohledne tyhle aplikace, aplikaci sice stahnou ale nepobezi....
mhr2005 píše:Pritelkyne ma Samsung E250 - poridil sem ji Odepis + SSMSG a nechal zaslat snadne nastaveni Vodafone Live. Problem je po vypsani zpravy a jejim odeslani, kdy se skoro vzdy zobrazi "na strance se objevila chyba". Zkousel sem smazat cookies, ale oni to nepomohlo. Pokud budete mit nejakou radu - vyzkousime a kdyztak pak navstivime kramek VF - snad to tam vyresi.
precti si muj navod a aplikace by mnela bezet... to plati stejne pro : kuli105
Musite mit nastaveny VF internet, jenom VF live nestaci a pri odesilani SMS vybrat profil VF GPRS (jiz zminovanej VF internet)... tot moja zkusenost... Pak se ozvete jestli to pomohlo... Mozna to nepumuze prave vam. ale skusil sem pomoct.. kdyz to nepojede ani tak , pak jenom REKLAMACE...