Zjištění PIN a PUK (SIM karta O2-CZ)

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod somrak 27. 3. 2008 23:52

Dobry den. Kamarad mi daroval sim kartu na ktere jiz provolal kredit a jiz ji pry nepotrebuje...Jenda se o sim O2. Jenze po zappnuti v telefonu chce karta abych zadal kod puk1...Bohuzel papir s kody od sim uz je nekde nenavratne zastrcen nebo stracen a kamarad si jiz ani nepamatuje jeji telefoni cislo...Zajimalo by mne tedy zda se daji nekde u operatora zjistit tyto kody nebo jestli je sim uz nepouzitelna...dekuji
somrak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 28. 3. 2008 06:47

Pokud k té kartě máš nabývací dokumnety, potom je možné získat PUK1 u O2, avšak pokud ne, můžeš tu kartu s klidem v duši hodit do odpadkového koše.
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 28. 3. 2008 19:27

a co si nejdříve zjistit informace, než někomu něco plácneš?
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 28. 3. 2008 20:13

Pokud někdo má SIM kartu o které vlastně nic (mimo to, že je to karta O2) neví a nemá k ní ani nabývací dokumenty, tak mu k ní operátor PUK kód prostě nedá. To je holý fakt.

Tyhle informace mám z dřívějška zjištěné, sice u T-M, ale u O2 to bude s nejvyšší pravděpodobností obdobné.
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 28. 3. 2008 20:29

Zero_Cool: já si kdysi zablokoval omylem simku O2 a neměl jsem k ní už žádné papíry, tak jsem zavolal na O2 linku z druhého čísla, nadiktoval jsem ty čísla ze zablokované simky co jsou na druhé straně a v poho mi sdělili PUK :wink:
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 28. 3. 2008 21:09

Zero_Cool píše:Tyhle informace mám z dřívějška zjištěné, sice u T-M, ale u O2 to bude s nejvyšší pravděpodobností obdobné.s/quote]

jak říká š.ť.á.p.i, stačí zavolat na infolinku z jiného čísla, nadiktovat číslo simkarty (IMSI) a PUK vám bude sdělen. U O2 za 95/45Kč, u T-Mobile zdarma.

Takže to máte ověřené zjevně špatně.

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 29. 3. 2008 08:30

No, nevím, za zkoušku to tedy asi stojí, já jen říkám, co se mi skutečně stalo. Po telefonu se se mnou o ničem takovém nechtěli vůbec bavit a na prodejně mi dělali čtvrthodinový očistec, než se uráčili PUK sdělit...
A to jsem k té SIMce měl paragon a chtěli vědět, na jaká čísla z ní bylo volané a podobně.

BTW, kámoš měl kdysi dvě provolané GO karty a jednu z nich chtěl nabít, ale nevěděl, která to je, tak zavolal na infolinku ET a podle IMSI mu nechtěli říct ani telefoní čísla těch karet, takže ve sdělování PUKu bych také nebyl tak optimistický...

Ale za zkoušku somrak nic nedá a nejlepší bude, když sem potom napíše, jak dopadl.
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 29. 3. 2008 08:45

le_fox píše:
Zero_Cool píše: Tyhle informace mám z dřívějška zjištěné, sice u T-M, ale u O2 to bude s nejvyšší pravděpodobností obdobné.s

jak říká š.ť.á.p.i, stačí zavolat na infolinku z jiného čísla, nadiktovat číslo simkarty (IMSI) a PUK vám bude sdělen. U O2 za 95/45Kč, u T-Mobile zdarma.

Takže to máte ověřené zjevně špatně.
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod teplice 29. 3. 2008 10:43

Michal P. : prakticky ano :roll:
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod btw 2. 4. 2008 16:48

Ale BPUK předpokládám již nesdělí, nebo také ano? :shock: :D
Употреблю ваш алкоголь, недорого.
btw
Junior

Odeslat příspěvekod le_fox 4. 4. 2008 02:30

bankovní PINy a samozřejmě ani PUKy neregistruje (ani eticky nesmí) žádný operátor. jsou na simku generovány a do systému nenaváděny, jejich ztráta se řeší výměnou simky

Odeslat příspěvekod Kuliočko 16. 1. 2024 01:32

Mám novou SIM kartu ztratila jsem kartičku s pinem a Jak odblokuji novou sim
Kuliočko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 16. 1. 2024 09:22

Zavolas si operatora, ale takovym lidem bych vysadu telefonovani odeprel.
Stejne predpokladam, ze to psal bot...
ze.us
Pokročilý