Takže při plánování tras přesně podle mnou zvolených průjezdních bodů se mi nejlépe osvědčilo po různých pokusech naplánovat si trasu na mapy.cz - tzn. předem si přesně ověřit, kde jsou objížďky, uzavírky atd., při plánování se snažím volit takovou trasu, abych se v rámci možností uzavírkám vyhnul ( což hlavně letos je skoro nadlidský výkon
), no a pak stačí překopírovat přesné souřadnice průjezdních bodů do OneNote, v mobilu si pak otevřu Sygic a OneNote a jednoduše postupně překopíruji souřadnice. Funguje to pak špičkově, navigace mě pak nevodí po nesmyslech, ale naprosto přesně kam a kudy chci jet. Zatím jako jedinou nevýhodu navigace Sygic spatřuji v nemožnosti nějak si roztřídit uložené oblíbené položky a trasy, jak to umožňovala navigace Here, respektive zatím se mi nepodařilo přijít na to, jak vytvořit nějaké složky v oblíbených položkách. Tak se chci zeptat, jestli nevíte, zda je možné nějak organizovat oblíbené položky, a případně jestli verze Sygic pro Android je na tom lépe - jestli tam to jde?