Problem je, ze kdyz vezmu do ruky tu 620, uronim slzu nad tim, jak dobre se mi drzi
Zkusenosti s Xperia Z3 Compact mam. Je to pekny mobil, ktery spatne foti. Takze tudy cesta nevede. Aplikace si koupim jen v pripade ,ze prejdu na android (uz tam neco koupeneho mam z doby Xperie x8). Na Lumii si je jiste nekoupim. Jiz neexistuji. Mam je z doby, kdy to jeste slo.
Koukam na recenzi https://mobilenet.cz/clanky/recenze-microsoft-lumia-550-evoluce-s-windows-10-mobile-28951/2-operacni-system-a-uzivatelske-prostredi-fotoaparat-multimedialni-funkce- a ty fotky jsou dost desny. Takze vydrzim co to pujde a pak se uvidi.
Co jsem cetl o W10M na L1020, vyrazne se snizi vydrz baterie, mobil se zahriva a je tam i omezeni v nastaveni fotoaparatu. Celkove to nikdo nedoporucoval. A jak jsem uz psal, preinstalaci systemu prijdu dost veci ktere pouzivam. Ve storu jiz nejsou a nikdy nebudou. Vlaste nebude ani ten Store
Doba malym mobilum nepreje. Kdybych chtel padlo, urcite by nebyla spatna Nokia 9. Jde mi opravdu hlavne o ten dobry fotak.
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a