od peta809 18. 10. 2015 10:44
Zdravím, tak mám celkem velký problém. Rozhodl jsem se k návratu na Windows Phone 8.1, potom co jsem zkoušel a nebyl spokojen s Windows 10 Mobile Technical Preview. Použil jsem k tomu jak jinak než oficiální nástroj Windows Device Recovery Tool. Připojil jsem telefon, byl bezpečně rozpoznán a následně jsem zahájil proces obnovení. Ten ale bohužel skončil neúspěchem. Zkusil jsem to teda znovu s tím, že se stáhl nějaký nouzový balíček a následně mělo přijít jeho flashnutí, to se ale bohužel také z neznámých důvodů nezdařilo a telefon nyní už žádný PC nerozpozná. A co hůř, telefon nereaguje na jediné tlačítka a dokonce ani na připojení nabíječky. Nevím co se mohlo stát, ale vypadá to, že mi nezbývá nic jiného než telefon zítra zanést do O2. Kdyby si ale někdo věděl rady, jak problém svépomocí vyřešit, budu jenom rád. Děkuji.
Milovník přírody, geocachingu a moderních technologií se zájmem o zařízení se systémy Android a Windows, českou i světovou mediální a politickou scénu, a novinky ze světa našich mobilních operátorů. Ve volných chvílích překladatel Android aplikací do ČJ.