Potřebuji to na volání, sms a jako občasnou navigaci když zapomenu cestu - jezdím podle papírové mapy
. Navigaci nechci je to hrozně peněz...ta 820 mi funkčností vyhovuje až na tu baterku ta by mohla vydržet déle, ale beru to jako daň za velký display.
Porovnával jsem teď s nějakými dražšími s androidem a přijde mi to katastrofa nechápu proč to někdo kupuje. Drahé a pomalejší než ten mobil co mám já (známý mi půjčil mobil za 6tisíc!! já mám za dva a je mnohem rychlejší spouštění třeba mapy.cz já to mám načtené jen co kliknu on čeká čeká).
Nechápu kam šel ten vývoj papírově to je hrozně výkonné, ale přitom to je pomalé. To jsou tak špatně napsané ty OS nebo ty aplikace?
Katastrofa co ti lidi kupují...to nikdo nechce telefon s pár funkcemi (volání, sms, navigace, foťák tedy věci co fungovaly na mobilech s desetinovým výkonem +možná nějaký ten nouzový prohlížeč internetu...ale to já fakt na telefonu nepotřebuji) co funguje(nemá milion dalších aplikací které nejdou odinstalovat jak mi bylo řečeno, ale zpomalují ho) ...místo šíleného a hardwarově náročného designu se stejnou ale pomalejší funkčností?
-- 23. 2. 2018 18:14 --oooooooooo píše:re:lerone
1. pokud telefonujes a smskujes vydrzi ti jeste roky.
2. mapsme - jediny mapy na svete co mi v dany destinaci kde jezdim ukazou vse, cisla busu, cadecy, ubytovani atd atd.Pokracovat by sko donekonecna.
3.Pokud pouzivas winmobil jako to co z nej je, takovej chytrejsi hloupej mobil, vydrzi ti leta.
add 1.Děkuji moc za odpověď jak jsem psal jediné co mě trápí jsou ty navigace s tím tedy mám počítat, že to bude nebo nebude fungovat třeba za rok když si stáhnu nějakou aplikaci co mi to nabízí na tom Store...a kde to případně zjistím jestli bude nebo nebude fungovat?
2.Procestoval jsem přes půl evropy bez chytrého telefonu myslím že to zvládnu i dál. Ale je hezké vědět, že se píšou takové aplikace, které zpřístupňují lidem cestování. A kteří nechtějí zažít i cestování stopem(když jediný bus co jede správným směrem jel před třemi hodinami a další jede po víkendu a je tam člověk v pátek) a spaní pod širákem a musí si tedy bookovat hotel přes telefon a mít busy zajištěné
3.Takže ten telefon na sms a volání vydrží fungovat a co ta navigace? Jinak to jste mě potěšil mi všichni furt říkají jak si musím koupit něco za 6-12 tisíc jinak, že prý to nebude k ničemu...