oooooooooo píše:Mimochodem, android ma cca 20000 modelu, pricemz kazdy model muze bezet na ruznych verzich systemu a kazdy model ma v ruce nekdo jinej.Pokud je tvuj kamos matlal nespasi ho ani vlajkova lod za 25000.Byl bys asi prekvapen kdybych ti natocil video kde spoustim po sobe x aplikaci, zadnou neukoncuji, navic deni na obrazovce natacim - dalsi zatez a system sviha.
Nicmene, kupuj podle svych potreb, vyhovuje ti to co sis vybral ? Kup a nekoukej na levo, napravo.U navigace si ale over jestli podpora ze strany tvurcu bude trvat, ono navigace s dva roky starymi podklady je na ve finale naho.no a na nic.
Můžete být konkrétnější? Jakože když stejný telefon používají různí lidé tak to funguje jinak? Nebo nějak nechápu to jestli je matlal nebo ne co to má vliv na funkci přístroje? Buď to funguje nebo ne snad je jedno jestli zmáčkne tlačítko spustit laik nebo profík přes mobily.
Vyhovuje, ale zatím jsem nenašel vhodnou navigaci...nemáte něco na doporučení? Mám papírové mapy z 80-90let a ještě jsem se neztratil...nevím proč by mi měli vadit dva roky staré podklady Všechno je furt na svém místě sem tam někde přistaví kousek cesty nebo tři baráčky to je pro mě nepodstatné.
-- 23. 2. 2018 19:14 --roy1 píše:Kup si Xiaomi Redmi 4A, nainstaluj si here maps a máš vystaráno, cena stejná, funkční systém který poběží svižně a velká baterka. Pokud by ses chtěl opravdu rozsoupnout příhod litr za Redmi 4x a máš vystaráno na hodně dlouho.
Velmi děkuji za konkrétní odpověď, ale něco do 2000,- by jste mi nemohl doporučit a hlavně menšího? Přece jenom chci jenom volání, sms a navigaci tedy věci co byly na mobilu už 20let zpátky...ty 5" jsou hrozné plácačky vůbec to neumím držet v jedné ruce.