od JirikZL 31. 8. 2016 10:05
Pánové od jiného systému, vzali jste v potaz skutečnost, že podíl na trhu (současném prodeji) se nerovná podílu uživatelů? Nemusím si kupovat každý rok nový mobil, mám je několik let, můj NL 930 s WM 8.1 teď má manželka, já jsem si pořídil ML 950 s W10M a předpokládám opět několikaleté používání s dalšími updaty a přestože podíl prodeje nevylepším, pořád budu uživatel W10M a tak je to u většiny těchto uživatelů, protože nemáme potřebu zbavovat se věcí, které spolehlivě slouží - nynější W10M jsou úplně jinde než ty z loňska. Profily (jak psal někdo dříve) by se mi sice taky hodily, ale ztišení vyzvánění je otázkou 2 vteřin a např. moje ML 950 chytne polohu pro navigaci během 5 vteřin a kolegově LG to trvá víc než 30 vteřin. Mám Androida na tabletu a nepřipadá mi o tolik lepší, abych zanevřel na W10M na mobilu, a už vůbec nemám potřebu poukazovat na Android diskuzi na styl, problémy a chyby Androidu. Chybějící aplikace neřeším, bohužel je situace taková, jaká je, jsem umírněný uživatel, co potřebuji mám. I já jsem byl svědkem, že prodavači prvotně nabízejí mobily s Androidem a kupujícího od WM spíše odrazují a pak to tak vypadá. Pokud potřebujete mít pořád něco nového, je to vaše věc a volba, my vám to přejeme a nemáme potřebu vám váš systém znechucovat a za tímto účelem navštěvovat vaše diskuze. I když podíl uživatelů WM patrně bude klesat, pořád stojí za to tento systém používat.