Cela rodina sme dlhorocni klienti Lidla, co je pochopitelne, lebo ich, taky mensi obchod v Nitre, je od nas cca 150m. Uz som im vlani poslal email, ze by si mohli rozsirit svoje obchodne aktivity v oblasti mobilnej komunikacie aj u nas, ako virtualny operator, podobne, ako to uz davnejsie praktizuju v Nemecku a v Rakusku. Zial, dostal som neutralnu odpoved, ze zatial este nie.
Ale, ked su uspesni doma a maju uz zavedeny system, nebolo by od veci trochu rozvirit vody v nasich rybnikoch a mozno by stacilo viac a viac takychto ziadosti a nametov, o co Vas prosim, snad to zaberie. Naviac, Lidl aj Kaufland patri rodine Kaufmanovcov, ja by som bral u nas aj Kauflandmobile, pokial by to tu dokazali rozbehnut za rakuske ceny. Online obchody im uz funguju a mobily aj predavaju. Mimochodom, v mnohych statoch stacilo, ked sa tam objavil taky Free alebo Illiad ap. a bolo po parade a nadpriemernych cenach.
Aky je Vas nazor na to? Dozijeme sa toho konecne? Resp., pri regulatoroch, ktori su empaticki len k operatorom a na ich klientov z vysoka ...., je to od zaciatku totalne zabite?