Zdravím,
měl jsem Xiaomi a ztratil jsem ho, možná ho někdo našel a nechal si ho, možná skončil bůh ví kde. Mám v něm nainstalovaný Kaspersky a veškerý programy na ochranu odcizení.
Podle google vím, kde byla poslední pozice, kde jsem ho ještě měl, pak už se ztratil signál - asi vypnutý nálezcem. Zkoušel jsem přes Kaspersky vyhledat telefon, nebo vyfotit nálezce, ale zatím nic a píše to "Čekání na výsledky... "
Vidím poslední údaj, kdy jsem měl telefon a to i kolik měl baterie 40%, ráno jsem zkoušel prozvonit číslo a už byl vypnutý.
Z Google ještě nejsem odhlášený jinak jsem vše změnil hesla k FCB, bankovnictví, seznamu atd. Data i fotky jsem měl zálohované online, takže obnova bez problému. Karta byla zablokována a mám novou.
Mé otázky a prosba o pomoc:
Mám se s telefonem rozloučit a považovat za ztracený?
Mobil chráněn otiskem prstu a kodem, může tento kod někdo prolomit?
Jestliže někdo uhádne kod a dostane se do telefonu, jak moc velký problém mám? Krom toho, že uvidí dokumenty a fotky v telefonu?
Může se mi někdo dostat do telefonu a prohlížet dokumenty a fotky?
Když jsem změnil všechny hesla, a dejme tomu, že telefon není připojený na internet dostane se uživatel do aplikací, kde jsem účty gmail, banky, atd?
Pokud telefon existuej, funguje a je jen vypnutý, lze jej nějak najít?
Pokud se telefon někdy připojí k internetu, bude fungovat Kaspersky a smaže data, udělá vše co jsem dal jako příkaz z webu ?
Mám pomocí Kaspersky na dálku smazat kartu i telefon do továrního nastavení? Jak to provede, když není telefon online?
Chápu dobře, že když jsem změnil heslo na FCB, gmail, seznam, bankovnictví tak se to ve starém zařízení automaticky odhlási?
Děkuj všem za odp.