Jak smysluplně utratit kredit

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 26. 4. 2025 21:29

Specifický trh, specifičtí virtuálové, já v tom vidím logiku :)
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 26. 4. 2025 22:01

Milos píše:Kaktus je sice obchodní značka společnosti T-Mobile a využívá T-Mobile síť, má ale vlastní služby, vlastní SIMky a technicky a procesně funguje odděleně. Takže Kaktus je takový "specifický virtuál", podobně jako O2 Family (O2) nebo Oskarta a SazkaMobil (Vodafone).

Kaktus není v podstatě nic, nemá žádnou právní subjektivitu a účastník má smlouvu uzavřenou přímo s T-Mobile. Je to asi jako zboží s označením Clever, které také není žádným Cleverem, ale je to Billa, jakožto prodejce.
Ono to bazírování na slovíčkách není v tomto případě samoúčelné, ale má opodstatnění, viz obavy některých zdejších diskutujících, že jim např. u Kaktusu nebudou chodit v cizině SMS atd., což je zcela liché.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 26. 4. 2025 23:26

Ty obavy nejsou úplně liché, některým lidem skutečně nechodily různé autorizační SMS zprávy na SIM karty Kaktusu (i jiných virtuálních operátorů).
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 27. 4. 2025 07:22

A kterým lidem? Já měl Kaktus asi 10 let a v podstatě celá rodina taky, takže nějaké zkušenosti jsou - a nikdy se nestalo, že by jakákoliv SMS nedorazila.
Tady je to reálně spíš tak, že někdo má negativní zkušenost s nějakým virtuálem a podle toho pak automaticky do stejného pytle hodil i ten Kaktus, který ovšem virtuál není a nikdy ani nebyl a nebude. Je to předplacená služba T-Mobile a SMS chodí úplně stejně, jako chodí u paušálních služeb TM.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 27. 4. 2025 10:11

Me nejakou dobu nechodily autorizacni SMS od Curve, kdyz jsem byl u Kaktusu. Ale nevim, kde byla vina, resil jsem to jak s podporou Curve, tak prenosem tel.c. na jinou SIM, neco z toho zabralo.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 27. 4. 2025 10:49

Někdy se samozřejmě stává, že SMS z různých důvodů zahazuje TM (nebo i O2 nebo VF), ale to se pak týká jak předplacenek, tak i paušálů.
Jean_Valjean
Junior

Předchozí stránka