Jakou předplacenku pro data

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hauzz 30. 9. 2024 15:16

6GB od Kaktusu s nekonečnými převody nevyužitých dat s 2x triplem a 2x 500 dobití v dobíječce vyjde na 1000,- za 12 mjesíců. +50 (v akci) za klasickou SIM. Včetně EU roamingu.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 9. 2024 16:38

Fuj to je drahé. Já jedu už někdy od února nebo kdy 10 GB za tuším 45 Kč, pak to bylo 50 GB zadarmo nebo jak 2 mjesíce, pak sem jel 3 mjesíce zdarma O2 Bronzovey a tedˇjedu už 2hey mjesíc zdarma 50 GB LETO. :D A do toho mám ještě 2 GB za 12 Kč mjesíčně co teď ani nepoužívám.

Ještě že jsem prodal všechny ty sračky 30 gb Kaktus, 100 gb T-Mobil a 100 GB O2 datamanie. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Tento příspěvek byl odstraněn.
m.x.

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 7. 10. 2024 14:40

Pane kolego, 2 GB za 12 Kč měsíčně jsou přece 200+200 opakovaně s fintou Kouzelný šuplík. Co je na tom nejasného? :D

Ono to bylo asi i za min, možná úplně zadarmo, už nevím a nechce se mi to přepočítávat a možná sem to otočil 3x ten Kouzelný šuplík. Ale to už nevím, jestli to šlo 3x, už je totiž asi tak 6 semestru z5, kdy jsem se věnoval těmto myšlenkovým experimentům. Teď jsem zlenivěl u Tesca, tam to jde všechno moc easy.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod peta809 7. 10. 2024 20:25

m.x. píše:co má být např. "2 GB za 12 Kč mjesíčně"? (není jisté, zda chceš něco sdělit, nebo jen být zajímavým, takovýmhle způsobem jsi ale spíš za šaška)

Jestli sis ještě nezvykl, tak si brzy zvykneš. Ředitel takhle píše úplně běžně B)
peta809
Moderátor

oldschooltrancer-

Odeslat příspěvekod peta809 7. 10. 2024 21:54

A teď prosím zpět k tématu "Jakou předplacenku pro data".
peta809
Moderátor

Ředitel ČTÚ

Odeslat příspěvekod steve 8. 10. 2024 07:41

Takze, ak to este niekto na Slovensku nepozna, v sucasnosti su optimalne Data pre mladych /do 26 r./- 4GB + 50 min. za 4€ mesacne od 4ky. Pristup starsich k tejto predplatenke je na fantazii zaujemcov. Samozrejme, treba ju doplnit WhatsAppom, Viberom, Telzom, ci eFonom, atd., a clovek ma svoje potreby mimo wifi pokrytia zabezpecene. Ja este do konca decembra ficim na 1000GB-ovej predplatenke gratis od Telekomu, ale ak od januara nebude tiez vyhodne pokracovanie, tak uz mam v merku nahradu. Resp. o par tyzdnov su uz tu vianocne ponuky nasich oberatorov, uvidime.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 19. 10. 2024 20:10

Ředitel ČTÚ píše:
oldschooltrancer- píše:
m.x. píše:co má být např. "2 GB za 12 Kč mjesíčně"? (není jisté, zda chceš něco sdělit, nebo jen být zajímavým, takovýmhle způsobem jsi ale spíš za šaška)

jábijsem napsal mjesýczňe :-D

Je tu i spousta lidí, kteří neví, jak vypnout CAPS lock nebo dosud nezjistili, že klávesnice má i české znaky. Ale tak jsme na fóru a lidi jsou různí. Já taky občas používám prasopis a jsem si toho plně vědom.

Já si hlavně myslím, že je tu spousta lidí, co si myslí, že přijdou, napíšou něco o šašcích a místní experimentátoři a výzkumníci jim hned vysypou několik A4 s přesným návodem, jak poje*at KarTell. Ale tak to nefunguje. :D Mezi slušnýma lidma se používá slůvko prosím a i pak je nějaké sdílení poznatků nejisté, páč když x Pepků Vyskoč poté fintu použije, co z toho akademický výzkumník má, když může dojít k prozření Pepků Vyskoč u operátora člena KarTellu a finta je následně ošefována. Prostě a jednoduše, když sem někdo přileze, ať slušně pozdraví, hodí se do latě a poslušně čeká, co usoudím za vhodné. :D 8-)

Tak nějak. Například, jak se mi podařilo prodloužit TM internet na rok 12x 2 GB o mnoho měsíců zdarma asi neprozradím, protože šlo o kombinaci mého lidského faktoru a svým způsobem chyb a nedokonalostí systému, i dobré vůle provozovatele potažmo pracovníka, individuální záležitost. (A vykompenzoval jsem to pozdějším přechodem na tarif, byť v 50% akci. Ony ty mobilní sítě totiž nefungují na principu kouzelných šuplíků a šoupátek apod., ale ta infrastruktura něco stojí.)
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod Hotovyrado1423 19. 10. 2024 21:19

BNE SIM, 1GB v EU za 99 centů
Hotovyrado1423
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.x. 19. 10. 2024 21:26

to asi pokud člověku nevadí čínský spyware (viz viewtopic.php?f=17&p=13804418#p13804418)
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod Hotovyrado1423 19. 10. 2024 21:40

Přístup k mikrofonu lze u BNE SIM samozřejmě vypnout (mám vypnuto a funguje normálně), je potřeba jen když potřebuješ přes aplikaci volat, protože lze za kredity i získat levné mezinárodní volání a samotná aplikace funguje jako telefonní aplikace..

Tohle se Ti nepovedlo, ale pobavil jsi svoji paranoiou
Hotovyrado1423
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymius 29. 11. 2024 15:34

Kdo nabizi do cca 130 Kc / mes. nejvetsi porci dat ?? Pripadne co nejlevnejsiho pro spotrebu 3-5 GB / mes. ??
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod HT MS 29. 11. 2024 17:32

Příspěvek od anonymius 29. 11. 2024 15:34
Kdo nabízí do cca 130 Kč/měsíc největší porci dat? Případně co nejlevnějšího pro spotřebu 3-5 GB/měsíc?

Momentálně například T-Mobile v akci "Internet na 180 dní" za 699 Kč, tj. 4 GB měsíčně za 116,50 Kč.
Díky případnému úvodnímu bonusu či bonusu za dobití (v době 1. 12. 2024 až 31. 1. 2025) se dá jít ještě níž...

Dále třeba Kaktus s využitím "Dobíječky" 6 GB za 125 Kč měsíčně.

Nic lepšího s poměrem výkon/cena z běžné nabídky mne nenapadá, ale třeba někdo doplní...
HT MS
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka