Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
m.x. píše:co má být např. "2 GB za 12 Kč mjesíčně"? (není jisté, zda chceš něco sdělit, nebo jen být zajímavým, takovýmhle způsobem jsi ale spíš za šaška)
Ředitel ČTÚ píše:oldschooltrancer- píše:m.x. píše:co má být např. "2 GB za 12 Kč mjesíčně"? (není jisté, zda chceš něco sdělit, nebo jen být zajímavým, takovýmhle způsobem jsi ale spíš za šaška)
jábijsem napsal mjesýczňe
Je tu i spousta lidí, kteří neví, jak vypnout CAPS lock nebo dosud nezjistili, že klávesnice má i české znaky. Ale tak jsme na fóru a lidi jsou různí. Já taky občas používám prasopis a jsem si toho plně vědom.
Já si hlavně myslím, že je tu spousta lidí, co si myslí, že přijdou, napíšou něco o šašcích a místní experimentátoři a výzkumníci jim hned vysypou několik A4 s přesným návodem, jak poje*at KarTell. Ale tak to nefunguje. Mezi slušnýma lidma se používá slůvko prosím a i pak je nějaké sdílení poznatků nejisté, páč když x Pepků Vyskoč poté fintu použije, co z toho akademický výzkumník má, když může dojít k prozření Pepků Vyskoč u operátora člena KarTellu a finta je následně ošefována. Prostě a jednoduše, když sem někdo přileze, ať slušně pozdraví, hodí se do latě a poslušně čeká, co usoudím za vhodné.
Příspěvek od anonymius 29. 11. 2024 15:34
Kdo nabízí do cca 130 Kč/měsíc největší porci dat? Případně co nejlevnějšího pro spotřebu 3-5 GB/měsíc?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků