No právě že ne, v pátek jsem dostal novou nerozbalenou sadu. Ze začátku jsem si myslel že za to může dashboard O2 tak jsem nahrál ten z fóra. Jako takhle on se ten modem připojí, třeba na 30 pokus... fakt nevím čím to je
Zkus zavolat na linku. Já každou kartu dobiju minimálním kreditem a je to .... Ale stalo se mi, že mi nesmyslně začali uplatňovat fup .... Tak jsem zavolal na linku a hned to vyřešili.... Možná bude taky stačit nějaký restart přes O2 linku
Mam modem huawei E173 na ktory som nainstaloval firmware Dashboard a teraz neviem ako sa ho mam zbavit, aj ked urobim instalaciu huawei e173 update zobrazi sa ten dashboard, soft mam mobile partner a chcel by som aby sa aj ikona CD zobrazovala ako mobile partner. Modem bol kupeny v 02. Prosim poradte.
Diki toto je uz lepsie ako to co som mal, mne nejde o to aby tam bol O2 alebo Orange, povodne bola ikona z Mobile partner a po vsunuti modemu sa cez automaticke prehravanie spustil AutoRun.exe ktory instaloval Mobile Partner. Na stranke huawei som tiez nasiel firmware pre tento modem ale to zas bolo pre indicku Reliance.
rád bych vás, v tomto vlákně, požádal o radu, jelikož už třetí den řeším nefunkční připojení pomocí Vodafone USB Modemu K3765. Mám nainstalovanou nejnovější verzi Vodafone Mobile Broadband, a přesto spojení neproběhne. Signál se nalezne, ale následně se objeví chyba RAS 718.
Operátor datové podpory Vodafonu si nevěděl rady, už jsem zkoušel cokoli, ale nevím, jak net zprovoznit.
Mam dotaz k verzi driveru. Stahla jsem si nejnovejsi ovladace z 1. strany Ovladače modemů Huawei a Vodafone - nové - verze 4.22.19.00; pro Windows 7/Vista/XP (32+64bit) a v systemu po instalaci ve Spravci zarizeni kontrolovala verzi u modemu. Tam se ale pise, ze jde o driver 2.0.6.710 ze dne 3.5.2011.
Divam se do spatnych mist ? Kde tedy najdu cislo verze driveru ? (Mam XP-cka.)