od anonyni 3. 8. 2014 13:49
Zdravím, mám SIM Twist Online (přednabito 99,-Kč), sim jsem vložil do mobilu - když jsem se připojil přes 0, vyjely klasické stránky T-Mobile. Když se připojím přes aplikaci Opera Mini, tak to hlásí, že nelze připojit...Předtím jsem se přes Operu mini bezproblémově připojoval a používal nejdříve Oskartu a v poslední době Kaktus a šlapalo to. Mám Nokii 112. Když se na to číslo volá, tak je tam stejná hláška jako u karet, co nejsou ještě aktivované (dočasně není oprávněn přijmout hovor) a výše kreditu přes hvězdičku 101 křížek taky nefunguje. V návodu je uvedeno, že když se připojím přes prohlížeč, že vyjede formulář, ale když se přes operu nepřipojím, tak nevím, jak. Přes prohlížeč (přes 0), jak vyjede web TM, tak se na Seznam taky nedostanu.
EDIT, 4. 8.
Na ZL TM mi sdělili, že mají technické problémy, zítra by to mohlo fungovat. Dostal jsem tu SIMku k nákupu, tak využiju kredit a SIMka odejde do věčných lovišť.
EDIT 5.8.
Jelikož ani dnes SIMka nefungovala, tak jsem šel na pobočku TM a tam mě sdělili, že tuto SIMku je možné aktivovat buď v tabletu nebo v chytrém telefonu. Oni mě to na pobočce nemohou aktivovat (údajně nemají možnost..). Spousta lidí nerado vytahuje SIMkartu (především majitelé právě chytrých mobilů), takže asi karta poletí rovnou do koše. Takže asi takto k TM.
Naposledy upravil
Fíla dne 5. 8. 2014 19:55, celkově upraveno 2
Důvod: příspěvky sloučeny