Kdysi to tu již padlo, ale bez odpovědi, tak zkusím znova.
Zkoušel již někdo vyměnit tu jejich vnitřní jednotku za něco svého? Mám ten původní "nepronajímací" set a v T-Mobile mi řekli, že vnitřní jednotku (tedy ten jejich router) si mohu vyměnit za co chci, ale negarantují funkčnost. Ok, chapu. Nicméně SIM je ve venkovní jednotce, takže ta vnitřní je hlavně router. Mám už doma jeden připraven, nicméně zatím jsem se zasekl na tom, že ta venkovní jednotka je napájená právě tou jejich vnitřní (PoE). A já už přes hodinu gůglím jak magor a nemohu nikde najít hodnoty napětí (V) a proudu (A), které jsou potřeba. Takže ani nevím, jaký PoE adaptér koupit, aby to utáhl (a abych to nějak neopálil). Tohle mi nikdy ve fyzice nešlo

Bohužel pro mě je venkovní jednotka na takovém místě, kam se nedá jednoduše dostat. A ani nevím, zda bych na ní informace našel. Z fotek co jsem vygůglil to vypadá, že žádný popisek u konektoru není. Adaptér k vnitřní jednotce je popsán, ale předpokládám, že nějakou "šťávu" si sama vezme a kolik toho pak pustí do venkovní jednotky je opět ta samá otázka. Nemáte to někdo zjištěné?