Internet v Belgii

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chellko 16. 1. 2024 10:01

telk: Akurát na nových sim nevyužijes tu super cenu pri lifecell iba ak prenesies číslo ( co môžeš len s UA pasom alebo OP ) ale až po 57 dňoch od aktivácie sim a minimálne po 2 mesačných platbách za vybrané balíčky . Navyše akcia platí do konca mája ale je možné že zase bude predĺžená . Cez neoficiálny web sa dajú kúpiť aj fyzické sim UA s takými balíky ale pýtajú dosť cca 35/45e za sim.

EDIT: Aby som to upresnil tak objemy v balíkoch až do veľkosti 40GB platia iba za podmienok vyššie. Sim aktívna 57 dní + zaplatené dva 30 dňové alebo 28 dňové balíčky potom vieš využiť v balíčku napr za 6-10e až 40GB. Akcia sa vola " Gigabytes without borders "
chellko
Junior

Odeslat příspěvekod DonaldA 16. 5. 2025 21:06

Vypadá to, že prozkoumáváte několik možností internetu v Belgii. Pokud uvažujete o eSim, nezapomeňte zkontrolovat, zda podporuje sdílení dat, protože některé plány eSim mohou mít omezení. Pro vaše potřeby zní nabídka Tesco Mobile 20 GB + 20 GB jako dobrý začátek a v Belgii by měla fungovat bez závazků. Uvědomte si, že po prvním měsíci se cena zvyšuje, takže pokud zůstanete déle, možná budete chtít podívat na další možnosti, jako je plán Mobile Vikings (70 GB za 29 EUR) nebo místní poskytovatelé, jako je Orange. Také, pokud uvažujete o použití běžného 4G modemu, mějte na paměti, že některé služby, jako je Flybox od Orange, vyžadují specifická zařízení, proto před nákupem zkontrolujte kompatibilitu.
Visit this website for purcheasing esim at lowest cost and with best deals: https://www.roafly.com/
DonaldA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marnie 17. 5. 2025 20:07

Zdravím, již to pro mě není relevantní, jelikož už jsem rok z Belgie zpět doma. Nicméně to může pomoci někomu jinému.

Nakonec jsem to řešil přes hotelovou wifi, kdterá byla rychlá a neomezená na data, a v ceně .
Marnie
Junior

Předchozí stránka