a taky by mě zajímalo, jestli emotionikonky jsou jen text nebo i obrázky?
a mám ho teprv asi 10 hodin, tak se budu ptát

pomůžete mi?

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
goodfire píše:Tak už sem skusil snad 100 oper a nic, za boha to nemůžu nainstalovat, vždycky tak v pulce to napíše že se nelze připojit:( Net mám nastavený přímo od vodafonu a stejně to nejde, němáte nějakou verzi nebo nějaký podobný prohlížeč, kde se stránky robrazí nnormálně jako na netu pls?
donald250 píše:jj taky sem to zkusil a je to tak jak píšeš takže telefon jde prodat a koupím nininotas za 4 litry se to doufam prodá, no puvodně mě šlo o to abych se podival na emaily když su na cestách ale takto asi ne
Hoda8 píše:dobry den chci se zeptat když přiřadim pisen na vyzvanění tak mi u některých píše že je to neplatny format a přitom hraje všechno ale jako tón vyzvánění mi to nedá. Dělá to někomu také?
B-eckham píše:Ramone díky,
ale najdu jen Operu 4.2 a prostě když ji spustím tak to po mě vždycky chce první něco příjmout a teprve potom mě to hodí jako by na úvodní stránku opery...
Intri píše:B-eckham píše:Ramone díky,
ale najdu jen Operu 4.2 a prostě když ji spustím tak to po mě vždycky chce první něco příjmout a teprve potom mě to hodí jako by na úvodní stránku opery...
To, co to po tobě chce přijmout, je připojení k internetu. Je to varování, že aplikace se snaží přistoupit k internetu a že tě to může stát peníze. Stačí to jen odklepnout a je to.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků