Stránka 1 z 1

aplikace na n70?

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 17:48
od universe
dobry den dnes jsem si koupil nokii n70 a jsem velmi nastvany! Aplikace ktere pouzivam v 6681 jdou nainstalovat do n 70 ale nezbrazuji se cele, chyby tam pismena nekdy cele radky. prosim o pomoc. dekuji mnohokrat

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 18:03
od jannnn
ktere treba? co vim tak vetsina funguje ok...

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 18:54
od universe
tak treba smart profiles nebo sticq, handy reminder. skoro vsechny. oni funguji ale chyby tam v nastaveni pismena jsou tam jen prazdnne kolonky.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 22:31
od Palub
Omlouvam se za mozna hloupy dotaz.

Muzete mi poradit adresu, odkud mohu stahnout legalne aplikace do N 70, jde mi hlavne o prehravani videa formatu avi ci mpg.

Diky.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 22:56
od jansvanda
Smazáno, warez sem nepatří!, dejvidek

Re: aplikace na n70?

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 23:02
od Jiří Hübner
universe píše:dobry den dnes jsem si koupil nokii n70 a jsem velmi nastvany! Aplikace ktere pouzivam v 6681 jdou nainstalovat do n 70 ale nezbrazuji se cele, chyby tam pismena nekdy cele radky. prosim o pomoc. dekuji mnohokrat

Co stáhnout instalačku přímo pro N70 a neházat do N70 sis.ku pro 6681..

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2006 11:17
od jannnn
sprofiles funguje verze 1.04 na 100%
sticq funguje taky ok, akorat neni videt nastaveni. musis to budto udelat po pameti, nebo si nekde pujcit telefon ke to videt je a podle toho to opsat. pak to taky funguje...

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2006 12:15
od Hury
ma n70 dobrej dysplej ma si ji koupit????????

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2006 12:16
od Charlie77
Jojo displej takle neni z nej tridy ale absolutne to dostacuje :)

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 14:47
od parradoxx
Používám už Symbian 2 roky, nejprve na N-gage teď na N70, jestli máte nějaký konkrétní dotaz pište na me ICQ: 192376159

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2006 23:37
od Hadík 28
No jedině stáhnout sis přímo pro N70 ale mělo by to chodit.