Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Martin Ma píše:Zkoušel si ten postup víckrát za sebou?
Mě to většinou chodí napotřetí tedy zapnout, ukončit,vypnout,ukončit,zapnout,ukončit a pak se to chytne….když chci zase zálohovat tak cele popsané znova… děsný
budinsm píše:Konzultoval jsem to s dlouholetými uživateli. Já sám se v tom tolik nepohybuju, ale základní poznatky třeba 13 pro proti 14 pro je lepší foťák a lepší odezva displeje. Třeba mi tu někdo řeknete víc
jege píše:jege píše:No to právě nevím, jelikož není folie jako folie. Já na iPhone XR pro dítě pořídil Spigen 3D tvrzené sklo Align FC Apple iPhone XR, které nepatří zrovna k nejlevnějším a dal si jej odborně aplikovat.
Teď přijela na návštěvu příbuzná, která měla problém najít vhodné krycí sklo na Samsung S22 Ultra, takže jsem jej nakonec poradil a v Datartu pořídil tu jejích dražší hydrofólii a tá mě po měsíci zkušeností přesvědčuje, ať dítěti také raději pořídím stejnou hydrofolii, se kterou je sama náramně spokojená, protože prý i po několika pádech se její Samsung S22 Ultra nepoškodil a nepoškrábal. Na předchozích telefonech měla již po několika týdnech krycí sklo různě poškozené, teď na hydrofolii ani ťuk.
Samozřejmě, že dítěti mobil moc dlouho nevydržel a včera mu spadl na zem - parkety, takže malá tipovačka - odneslo to jenom krycí sklo anebo je v čudu i displej? Nechci krycí sklo zatím sundávat, dokud nebudu mít k dispozici nové, ale zajímalo by mě, jestli to vypadá jenom na nové krycí sklo anebo se rovnou připravit na výměnu displeje.![]()
PS: Krycí sklo je 3D, takže jde přes kraje displeji ...
Martin Ma píše:Zkoušel si ten postup víckrát za sebou?
Mě to většinou chodí napotřetí tedy zapnout, ukončit,vypnout,ukončit,zapnout,ukončit a pak se to chytne….když chci zase zálohovat tak cele popsané znova… děsný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků