iPhone 13/Mini/Pro/Max - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod drive18 25. 5. 2023 12:25

Skus si kazdy rok kupit novy mobil o velkosti mini a odladenosti systemu za 3,5 tisic po dobu 5 let.
drive18
Junior

Odeslat příspěvekod Hlava 25. 5. 2023 18:06

To sdělení jsem nějak nepochopil
Hlava
Junior

Odeslat příspěvekod Vaso00 25. 5. 2023 20:31

Třeba mne dodnes mrzí, že jsem loni koupil klasickou 13 a ne mini. Ty rozměry jsou opravdu unikátní.
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod Domin7 25. 5. 2023 21:02

13mini jsem používal asi 2 měsíce a velikostí, vydrží na baterii s ohledem opět na jeho velikost a celkovým výkonem a foto-vykonem (zejména u videa) nemá ten mobil ke konkurenci.
Scházelo mi u něj málo a nechal bych si ho.

-- 25. 5. 2023 21:05 --

Hlava píše:To sdělení jsem nějak nepochopil

Já mám za to, ze to bylo myšleno tak, že 13mini nemá konkurenci a po rozpočítání jeho prodejní ceny na 5 let životnosti si prostě nic jiného nemáš šanci pořídit. Ale třeba se pletu, nevidím do hlavy vkladatelů tohoto příspěvku.
Domin7
Junior

Odeslat příspěvekod Hlava 26. 5. 2023 05:17

Však já něspekuluju jestli 13 mini jo nebo ne. Nemám rád velké telefony, a 13 mini je aktuálně ten nejmenší z nejmenších (to se mi na Apple nelíbí, že už malé telefony opouští). Spíš mě zaráží, co už jsem psal. Že z těch starších modelů je pomalu jeden z nejdražších.

Jinak jsem aktuálně využil nabídky T-Mobile, kdy mi jej na 23 splátek rozpočítají bez navýšení do vyúčtování.
Hlava
Junior

Odeslat příspěvekod drive18 26. 5. 2023 08:21

Já mám za to, ze to bylo myšleno tak, že 13mini nemá konkurenci a po rozpočítání jeho prodejní ceny na 5 let životnosti si prostě nic jiného nemáš šanci pořídit.

Presne tak som to myslel a ty Domin7 si to pochopil na prvu dobru!
drive18
Junior

Předchozí stránka