Hledal jsem něco po netu, ale nic pořádného nenašel. Od včera se mi začal můj iP15 Pro velmi vybíjet. Procenta mi nyní padají skoro před očima. A to i ve chvíli, kdy leží mobil v nečinnosti na stole. Klidně i 20% za 2 hodiny.
Žádnou novou app jsem neinstaloval. Ukončil jsem všechny aplikace, už 2x provedl vypnutí a zapnutí telefonu. Zkontroloval jsem aktivitu v nastavení - baterie, ale nic zvláštního nenašel.
Jediné, co jsem změnil, bylo, že jsem zapnul synchronizaci fotek do icloudu. Dosud jsem je zálohoval jen do Google fotek. Toto jsem ale udělal už asi před několika dny, vše z galerie už je do icloudu synchronizovano,
Může mi někdo poradit ještě před tím, než udělám obnovu zařízení?
Edit: v nastavení mi to ukazuje: počet cyklů 353, maximální kapacita: 91%. Mobil mám ihned od představení řady 15, tedy asi asi 17 měsíců.
Edit 2: koukám dnes ráno na aktivitu za posledních 24h a kromě prohlížeče tam je na druhém místě opět fotky. Kouknu do alba a stále probíhá synchronizace. Pritom už není vlastně co synchronizovat. Všechny fotky jsou zálohováné. Jak máte nastaveny fotky a jejich zálohování na iCloud? Jde to nastavit jen na ruční zálohování nebo třeba pouze jednou týdně?
Pokud sem ještě někdo chodí a odpoví!?