Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Marek Lutonský píše:Hned první věc, co jsem večer udělal, bylo nalepení fólie Invisible Shield na zadní stranu. Povedlo se mi to výjimečně bez jediné bublinky - díky úplně rovnému povrchu. Sklo je sice pevné, ale nevěřím, že by ho třeba zrnko písku na stole nedokázalo poškrábat.
S fólií na přední stranu váhám. Sklo je pěkně hladké, přes fólii se tak pohodlně neovládá.
Sten35 píše:asi blba otazka ale kdyz iphone nelze sparovat s jinym pristrojem pres BT pokud na nem clovek nema jailbreak lze posilat obrazky a mp3 jako prilohu v mailu? Uz su z toho trochu mimo co iphone neumi tak se ptam. popripade se omlouvam za tuto otazku ale uvazuju o iphonu 4 tak bych to rad vedel.
VANDIT píše:Cheetah007 píše:Blbý dotaz ale zkoušel jsi uvést iPhone do stavu v jakém byl když jsi jej rozbalil? může to dělat nějaká aplikace z AppStore či nastavení....měl jsem kysi iP3G a tohle se mi nikdy nestalo...JB předpokládám zatím nemáš nebo ano? prý už to snad nějak jde.
JB jsem udělal hned po vybalení, nad 4.0.1 právě přes Safari... pak si bohužel neuvědomuju jestli ten google chodil nebo ne
Hmm a dá se udělat nějakej "HW reset" ? jsem nováček ve světě iPhone
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků