haha, ze odpovedal na otazku

otazka bola kde kupit 32gb iphone 5.
tvoja odpoved bola ze nema byt co nadseny ze ios je zastaraly a ze by si mal radsej kupit nokiu n9...
proste si sem len prisiel vyvolavat flame a uz zrazu zase odchadzas... nic poriadne si nenapisal, opytal som sa v com je ios zastaraly a ty si akurat dookola opakoval aky je meego super a ios nie, nic k veci.
ze je ios od zaciatku rovnaky? to akoze robi operacny system zastaraly? ze vyrobca nepride kazdeho pol roka s komplet novym ui? ios je stale rovnaky, pretoze ludom asi vyhovuje, keby nevyhoval, asi by si ho prestali kupovat a asi by s tym apple nieco robil...
naopak nerozumiem ako je mozne ze o tak dokonale prepracovany system ako je meego nema ziadny vyrobca zaujem a postupne upada do zabudnutia.
k tym aplikaciam, aj keby si z appstoru ozaj vytriedil vsetok odpad a ostala by ti iba 1/100 tak by to bolo viac nez na meego a to je ten zakladny problem.
zena ma iphone, ideme vecer do mesta, jedna aplikacia zisti ako sa najlepsie dostat tam kam ideme (nemyslim navigaciu, ale mhd), druha zisti kde je najblizsi bankomat mojej banky a ma tam odnaviguje, tretou si cestou spat objednam taxi, bez toho aby som tam musel volat.
toto je ta sila smartphonov, jasne ze 90% z tych informacii by som cez prehliadac zistil na akomkolvek mobile, ale nebolo by to take rychle a pohodlne...
proste asi by si mal ist radsej do diskusie o meego, za predpokladu ze na mobilmanii taka je...