Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Amateer píše:Tak bohužel jsem to nenašel. Nějak se mi to nedařilo ani v praxi, když jsem to zkoušel. Tak mi tu teď nejspíš stačí jedna odpověď a ne milion. Ale díky všem, funguje.
Amateer píše:Poslední věc, všude se píše o možnosti dokoupit rychlonabíječku Apple. Dá se ale použít originální kabel od standartní nabíječky s lightning konektorem a připojit k němu prostě jen adaptér od jiného výrobce s rychlonabíjením? Bude to fungovat? Nebo je i kabel s lightning konekotrem nějak pro rychlonabíjení speciálně upravený? Vzhledem k tomu že je všude řeč jen o originální rychlonabíječce Apple, tak buď to nefunguje anebo to právě funguje a proto se o tom nemluví, aby Apple nebyl škodný.
Všem moc díky za info.
Picos píše:Co je spatne na origo adaptery ? Iphone nabijam vacsinou cez noc ale ak potrebujem, pripojim a nabijem.
9to5mac píše:The built-in charger can take up to 4 hours to fully charge an iPhone XR or XS Max. With the 12W charger, that time is cut in half. The 12W charger lets you get to 50% battery charge in 44 minutes.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků