iPhone 13/Mini/Pro/Max - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jahobova 27. 6. 2023 12:46

Má iPhone 13 v nastavení zvětšení písma a české předčítání jako iPhone SE 2022 ? Děkuji
jahobova
Junior

Odeslat příspěvekod worlock 27. 6. 2023 13:17

Tohle je záležitost iOS, nikoliv konkrétního modelu iPhone, takže odpověď je, že všechno co umí iPhone SE 2022, umí i iPhone 13
iPhone 14 Pro|512GB
worlock
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jahobova 27. 6. 2023 14:27

Děkuji

-- 7. 7. 2023 17:20 --

Potřebuji si dát vlastní melodie jako vyzvánění určitých kontaktů, Poradíte mi jak na to?
jahobova
Junior

Odeslat příspěvekod radim 24. 8. 2023 20:21

Jde nastavit samostatná hlasitost pro budík a pro příchozí hovory? Nepřišel jsem na to. Si s tím šmejdským krámem připadám někdy jak v roce 2000...
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hurec 24. 8. 2023 21:31

Ne
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 24. 8. 2023 22:16

Tak není problém si nastavit nižší hlasitost v daným souboru pro budík (např v goldwave). O androidu bych pomlčel, nechci flame war.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod radim 25. 8. 2023 18:43

Můžeš to podrobně popsat? Nic takového nastavit nejde. Jak v daným souboru pro budík? Ten mobil je tak vhodný jako sněžgula, to je fakt strašný. Psaní zpráv taktéž rok 2000... Peklo.

Androidy to umí už tak 10 let, to není žádný flame war. To je prostě skutečnost. A to za desetinovou cenu.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 25. 8. 2023 19:13

Mám vyzvánění ve formátu m4r nebo mp3 (v iPhonu už hodně dlouho žádný mp3 nemám), který používám jen pro budík. Tohle vyzvánění je udělaný tak, že je u něj snížená hlasitost právě proto, abych místo probuzení nedostal infarkt. Jinak řečeno je použitej fade-in efekt.

A k iPhonu mám hodně výhrad, to ano, ale bohužel windows phone už nefunguje a Android od dob, kdy jsem ho jednou zkusil, prostě nechci. Stačí mi to na služebním telefonu.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod radim 26. 8. 2023 13:31

Přesně z téhož důvodu - infarkt - mám už roky budík nastavený na minimum. (Ovšem volání chci slyšet, to mám hodně nahlas.) Zvláštní je, že to lidem vadí, ale přesto u telefonu za dvacku to je prostě z výroby idiotsky nastavené napevno a nepřizpůsobíš si nic. To, proč lidi tyto telefony tak žerou, mi zůstane do smrti záhadou. Bohužel jsem ho dostal (asi z pomsty) a bylo mi blbé ho vrátit, ale míra jeho uživatelské nepřívětivosti mě až šokuje.
Tak dejme tomu, že budík obejdu tím, že se budu budit svým zlatým androidem z roku 2018, kde si krásně všechno nastavím, co chci a jak chci. Ale psaní zpráv nijak neobejdu. Nechci žádný flame war, jen říkám svůj názor. Ten telefon je fakt strašný. Srandiček k ničemu je tam milion, ale základní věci jsou tak nedodělané, až je to k pláči.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mike-biker 26. 8. 2023 13:39

A přitom stačí nahrát na budík melodii jakou chceš a hlasitost jakou chceš a tu navolit. Je to jednoduché.
Ale jinak chápu....
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hurec 26. 8. 2023 16:37

Já nic svatého na androidu také nevidím. Tak nevím no. Některé apky totálně neoptimalizované. Takže všechno má své plus a mínus.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jahobova 26. 8. 2023 16:48

Já zas mám hlasitost u budíku a zpráv dost potichu. A najít, kde to změnit je nemožné.
jahobova
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 26. 8. 2023 16:49

Musíš změnit hlasitost oznámení.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jahobova 26. 8. 2023 16:58

Hlasitost vyzvánění a upozornění? to mám na nejvíc. vyzvánění ujde, ale budík, kalendář, zprávy jsou dost potichu. Nikde jsem nenašla možnost upravit samostatně jen hlasitost zpráv, budíku atd
jahobova
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 26. 8. 2023 20:22

Jak už jsem psal. Nahrát vlastní či upravenou melodii ve své vlastní hlukové hladině.
Protože APPLE umí jen zvlášť vyzvánění a zvuky komplet a zvlášť hlasitost zvuku ve sluchátku.
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka