iPhone 15/Plus/Pro/Max - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod orgáč 8. 8. 2024 13:20

Hotspot na iPhone je vážně peklo.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 8. 8. 2024 14:20

Já mám ARM a ten si sám hotspot zapne a pokud se to používá tak drží. Když se nepoužívá, tak se odpojí a při potřebě zase pak hned zapne.
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 9. 8. 2024 08:22

A funguje to tak i pro neApple zařízení? Třeba notebook, tablet, Androidbox?
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod SerifReborn 9. 8. 2024 10:11

Me hotspot drzi perfektne a stabilne na Macu s Intelem.
Mas tam neco blbe.
SerifReborn
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 9. 8. 2024 13:33

Jo, pouzivam iphone pro hotspot, to je na tom blbe:D
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 9. 8. 2024 15:05

Albert.Bert píše:A funguje to tak i pro neApple zařízení? Třeba notebook, tablet, Androidbox?

Myslím, že ne. Ale zkoušel jsem naposledy tak 2 roky zpět.
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 10. 8. 2024 08:33

Ani s iPadem hotspot nedrží.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod pikropikro 10. 8. 2024 08:35

Mám Mac s ARM, ne s intelem.
pikropikro
Junior

Odeslat příspěvekod metyn 10. 8. 2024 08:49

já zapnu na ip13 hotspot, zapnu wfi na čajomi a udělám hotspot z něho , zařízení pak připojuju přes čajomi a signál drží, kdybych připojil napřímp přes ip13 tak to furt padá
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod pikropikro 12. 8. 2024 20:41

Chtěl bych se ještě zeptat zkušenějších...

V IP i Macu vidím, že mi zprávy zabírají na icloudu 3GB a počet nějakých 1000 zpráv. V mobilu mám ale uloženy jen 3 konverzace a v každé max do 10 zpráv. Chtěl jsem tyto zprávy nějak zobrazit, zkoušel jsem to jak přes IP, tak přes Mac a nějak se mi to nedaří. I když dám v iP synchronizovat, tak se nezobrazí. Kde tedy můžu zobrazit oněch 1000 zpráv, které již nemám v mobilu a já bych je mohl promazat. Díky.
pikropikro
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 12. 8. 2024 21:21

A v nedávno smazané nejsou?
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pikropikro 13. 8. 2024 07:10

Jooo, super. Díky za radu. Dal jsem je smazat a pak jsme ještě dál vypnout a smazat z icloudu, restartnul jsem mobil a znova zapnul zálohu zpráv. Teď už tam je sice to, že na icloudu je 855 zpráv, ale jen 5,1MB, z čehož usuzuji, že to budou už jen ty smazané, pro které je na icloudu snad 30 denní lhůta pro obnovu?
pikropikro
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 13. 8. 2024 07:28

Když dám v appce zprávy, nahoře vlevo upravit a tam je nedávno smazané, tak je psána lhůta až 40 dní.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jege 24. 8. 2024 12:47

Zapínejte hostspot přes Zkratky a nebude se odpojovat: viewtopic.php?f=1971&t=1324527 ! o<:)
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod pikropikro 24. 8. 2024 17:29

Tak nakonec jsem pro své použití vyměnil Mac za ipad Air 2024.
Teď se chci zeptat, sleduji různě na cestách, ale i doma večer v posteli nebo v kuchyni pořád dokola své tři seroše.
A chci / potřebuji si pořídit nějakou flashku.
Co by jste mi doporučili? Něco od 256 do 512 MB poměru cena/výkon.
Druhá věc je, že si chci pořídit Pencil. Chci jej využívat primárně a vlastně asi jenom na úpravu fotek a videí, na lepší "uchycení" posuvnîků a lepší výběr konkrétního místa na displeji, což bude lepší než prst. A proto se chci zase zeptat, zdali jste někdo kupovali Pencil např. z Ali nebo Temu atd. Znova říkám, že absolutně nemíním kreslit a podobně. Nemám problém si koupit Pencil za 3.5K, ale proč utrácet zbytečně peníze s ohledem na jednostranné použití, které splní i Pencil za 300 Kč z Aliho. Děkuji
pikropikro
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka