Whatsapp bug?

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod QiucK 22. 6. 2024 21:27

Ahoj
Na svém Apple iphone 13 pro mám aplikaci whatsapp. A našel jsem malý bug, který mě štve. Pokud přijde nová zpráva a já ji otevřu z obrazovky uzamčení, zpráva se otevře po uplynutí 2 sekund až.
Ve chvíli, kdy nechám ten chat otevřený a nevrátím se do hlavní nabídky Whatsapp, kde je zbytek chatů a z toho chatu mi přijde nová zpráva a já ji znovu otevřu ze zamykací obrazovky, otevře se okamžitě a krásně plynule.
To samé, pokud někdo přidá reakci do chatu a já tu reakci otevřu, chat se otevře také krásně plynule. Zkoušel jsem to s několika uživateli Apple a problém je stejný. Na telefonu s Androidem se to neprojevilo.
Možná jde o blbost, ale štve mě to, jelikož tuhle aplikaci používám nejčastěji. Máte stejný problém? Zkoušel jsem psát na podporu, ale komunikuje tam jen nějaký bot, takže jsem nedostal normální odpověď. ;-]
QiucK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 22. 6. 2024 21:43

Ahoj, zkusil jsem a je to ihned, žádný 2 sekundy. iP 13 mini, zamčená obrazovka.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod QiucK 22. 6. 2024 21:48

Díky moc za vyzkoušení. A opravdu nevidíš rozdíl mezi tím, když otevřeš chat ze zamykací obrazovky a potom, když v tom chatu zůstaneš, zamkneš telefon a dotyčný ti napíše znovu a ty to otevřeš znovu? Já vidím markantní rozdíl právě. 8-S
QiucK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 22. 6. 2024 21:50

ne, schválně jsem to zkusil z druhýho telefonu, abych měl kontrolu nad tím, jak dlouho to trvá a moh to zkusit víckrát. Prostě je to okamžitý. Spuštění aplikace naprostý minimum času a načtení nula nula prd. To samý, když je chat už otevřenej a někdo píše... fakt rozdíl nevidím.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod QiucK 22. 6. 2024 22:09

Tak už mě napadá jedině, že by to bylo tím množstvím chatů, co mám od roku 2011 nebo tak nějak...ale zkoušel jsem si whatsapp aktivovat na droidu a ten to nedělal vůbec. Ach jo.
QiucK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 22. 6. 2024 22:10

Já je občas smáznu, je možný, že to bude tím.
oldschooltrancer-
Junior