Tak iPhony jsou +- od 12ky stejny a narovinu dost "nudny" i kdyz dobry. Proto nema moc cenu diskutovat. Moc se tam toho nemeni a moc "noveho" neprinasi.
Nebo se to alespon tak nezda. Navic mi prijde ze rok od roku jsou cim dal tim vic nastvany/zklamany/znudeny atd i fanousci.
Za mne prinesla 16 Pro(ne Max) 5x zoom a tlacitko takze je za mne celkem zajimavej ale chapu ze kdo ma iPhony uz par let tak je to o nicem.
Ja si iPhone zkousel jen na prodejne a ne nejak extra ale chapu v cem je ta "nuda" .Telefon vypada vlastne stejne.
5x zoom je bohuzel z 15 Pro Max a kvalitou dneska fakt nestaci kor kdyz pouzivate 5-XX zoom.
Tlacitko za mne i pres pocatecni "ocekavani" nic moc...vlastne k nicemu. Je na celkem zvlastnim miste tak nejak mezi. Ani ne super na vysku ale zase trochu dal na sirku. Navic s nim telefon jen foti ale neostri(treba se da nastavit v menu to nevim)...plus mi prijde ze na nej musite trochu zbytecne moc zatlacit.
Navic ja osobne nevyuziju iOS a spis je mi obcas na obtiz svym nelogickym ovladanim (nemoznost swipovat zpet odkud chci a z jaky chci apky) takze ani prechod z androidu nema smysl.
Ale jasne ze si to svoje fanousky najde