Možná mě někdo nazve Ovcí ale už od řady 11. Jedu proces koupit model Pro 256 Gb a týden před představením ho prodat. Takto si vždy doplatím cca 10 000 Kč a mám nejnovější model i když uznávám, že od řady 12 Pro nejsou skoro žádné změny. Nejvíc mi štve, že musím kupovat vždy nové kryty.
Ted mám záložní Iphone 13 clasiku a tam mi nejvíce chybí zoom, protože dcera chodí na hokej a fotím ji z dálky.
Dříve jsem jel různé Samsungy/Pixely. Letos jsem chtěl přejít na Ultru 24, když má konečně rovný displey ale musí se uznat, že Apple to děla fakt dobře, jak si mě zaháčkoval do Apple ekosystému. Macbook, Ipad, hodinky a sluchátka, Airtagy a nejvíce asi aplikace Najít, kde se s rodinou vidíme navzájem.
Letos jsem nestihl přeobjednávky, že jsem na to zapomněl a udělal objednávku u Alzy v 14:11 a doručení k nedohlednu. Dnes mě zachránilo O2, kde jsem náhodou viděl 16 Pro 256 skladem, sice ten pouštní titan, když jsem chtěl původně černý letos ale to je jedno, stejnak to hodím do pouzdra. Tak snad zítra ho budu mít.