Jak "vyjmout"/archivovat jednu SMS z mnoha

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Da Gony 15. 9. 2023 12:52

Mám aplikaci com.android.messaging 1.0.001 a potřebuji udělat jednu věc: Od jednoho čísla mi chodí různé informační SMS od operátora o kreditu/platnosti. Já bych z celkových 25 od daného čísla si uložit 2 vybrané SMS a ostatní smazat- už jsou staré - nezajímají mě.

Jenže zaboha nemohu
Myslel jsem, že Funkce "archivováno" a archiv k tomuhlu by mělybýt ,jenže ony operují opět na celou konverzací s celým číslem.

Bohužel ve vybrané konverzaci nejde vybrat víc než 1 sms (a pak je smazat)
Jak debil bych musel po jedné dlouze stisknot, dát smazat a ještě potvrdit!

Možnost swajpnout "pryč je možné jen celou konverzaci. U Jednotlivých SMS to nejde !
Archivovat jednu vybranou SMS z konverzace taky nejde!

Kdo tenhle paskvil vymyslel
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod Da Gony 25. 9. 2023 22:26

jenom jednu vyhlídlou esemesku
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 26. 9. 2023 10:05

Označit více zpráv v jedné konverzaci a ty pak hromadně smazat, by mělo normálně jít. Stačí otevřít příslušnou konverzaci a v ní na jedné zprávě déle podržet prst. Tím se ta zpráva označí a poklikem na jednotlivé zprávy označíš další zprávy, které chceš hromadně vymazat.
Milos
Junior

Odeslat příspěvekod Da Gony 27. 9. 2023 14:37

To.Mi.Nejde. Označím první. I kdybych měl idiotsky z 20 SMS kvůli jedné označit devatenáct... Krátký dotknutí nedělá nic, dlouhá označí tu jinou, ale ts předcho zí už ne.
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 27. 9. 2023 15:18

Zkus si případně nainstalovat jinou appku pro SMS zprávy místo nativní androidí appky Zprávy. Například appku Chomp SMS https://play.google.com/store/search?q= ... SMS&c=apps Ta má přímo funkci "Smazat více zpráv" v rámci jedné konverzace. Nebo má funkci "Uzamknout zprávu" a následně umí smazat jen neuzamčené zprávy.
Milos
Junior