od Pan Kája 2. 4. 2025 01:39
Tak to bohužel minimálně v mém autě nefunguje. Zavření křížkem se mi moc nezdá, tak nechám odpověď až to vyzkouším, ale když vyjedu z AA třeba do prostředí rádia, tak mi stále hlásí navigační pokyny (samozřejmě se při tom rádio ztlumí), i kdy už na displeji vozu není AA. Tedy logicky usuzuji, že i když nemám zadanou trasu, dost nejspíš běží navigace úplně stejným způsobem na pozadí dál...už jen soudě dle rychlosti načtení při přepnutí v menu zpět na AA.
Ano, auto funguje jako monitor (a mikrofon a reprák), ale já řeším zbytečné plýtvání baterky (GPS, samotná aplikace...) i ve chvíli, kdy to nutně nepotřebuji, v extrémním případě automaticky ve chvíli, kdy si toho nejsem vědom (zapomenu na automatický start).
EDIT: Už jsem přišel na částečné řešení - v AA vyhledat aplikaci Škoda - ta otevře nastavení připojených telefonů a tam lze AA dočasně ukončit.
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro