Nastavení Asistenta Google

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lolinb 28. 12. 2017 23:30

Co mi prosím chce sdělit? viz foto. Nejde přečíst celý text ale patrně nemám výchozího asistenta od Google. Poradíte prosím někdo to nastavení?
Přílohy
Capture+_2017-12-28-23-18-47.png
Lolinb
Junior

Odeslat příspěvekod Lolinb 29. 12. 2017 18:29

Díky okouknu.
Lolinb
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 29. 12. 2017 18:44

Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lolinb 29. 12. 2017 19:46

A sakra.
Lolinb
Junior

Odeslat příspěvekod Gint 24. 7. 2024 12:39

Zdravíčko, trochu to tu obnovím.

Snažím se nastavit google assistenta tak, aby reagoval na hlasové příkazy pouze když řídím auto.
Je mi jedno, jestli bude fungovat pokud se spáruje přes bluetooth, nebo pokud to bude fungovat pouze v mapách.

Našel jsem přes google mapy, které otevřou nastavení google assistant, možnost "při řízení", ale nefunguje to. Prostě vůbec na "ok google" a "hey google" nereaguje.
A je jedno jestli jsem v google mapách, naviguji v nich, nebo mám při tom vypnutou obrazovku. Mimo to jsem zkoušel i waze, také nejde. Mikrofon mam povolen v aplikaci map. Nemám Android Auto.

unnamed.jpg
Nastavení google assistant
unnamed.jpg (26.48 ) Zobrazeno 378 krát

Pokud zapnu tu možnost nad tím, pak to funguje globálně jak má. Ale to já nechci! Nechci aby poslouchal když neřídím auto!

Také jsem zkoušel "drive mode" v samsungu, tam je to podle připojeného zařízení bluetooth, ale nabízí mi to jako asistenta jenom bixby, přestože tu apku mám zakázanou - takže to tlačítko pro bixby samozřejmě nefunguje vůbec.

Fakt nevim co s tím, dokáže mi někdo poradit jak to nastavit? Hrabu se v tom 2 hodiny a mě přijde, že to je tak základní funkce, že musim být tupější než běžnej BFU, jinak to neni možný tohlecto...
Gint
Kolemjdoucí