Grafické nástavby systémů - která je lepší

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ... 8. 2. 2024 06:04

Nezalezi podle me na znacce vubec, vse se vyrabi v nejlepsim pripade v cine ci vietnamu, v horsim pripade v indii. Koukal bych po tom, jaky tam je cipset hlavne, jak rychla je tam pamet.
...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod standavfr 8. 2. 2024 12:51

Jakože nezáleží na systému a podpoře? To nemyslíš vážně. On je fakt propastný rozdíl mezi reklamomiui, čistým androidem a nebo oneui Samsungu.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ... 8. 2. 2024 13:33

System tamtungu je zatim to nejhorsi, co jsem mel, a to jsem zkousel i MIUI. Nejlepsi je cisty android. Motorola byla take nic moc. A v zamestnani mame nejaky stary Honor s Androidem 9 a take hrozne. Takze clovek si dnes nevybere, cisty android maji jen mensi vyrobci z ciny, jako Umidigi. A ti zas nedelaji mobily s temi nejlepsimi cipsety.
...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod standavfr 8. 2. 2024 14:52

Kromě MIUI je použitelné vše. Tak asi.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 8. 2. 2024 15:01

Je to asi hlavně o zvyku, já si zvykl na Samsung a jiná prostředí mi přijdou prostě taková jiná.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jirkash 25. 9. 2024 17:57

Léta jsem používal a měl celkem rád One UI od Samsungu, ale od doby co mám Pixel a tedy čistý Android, už mě One UI tolik neláká. One UI už je moc přeplácané.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod m4rk3J 26. 9. 2024 01:16

Já mám nejraději asi MIUI a One UI. Před lety jsem preferoval EMUI, ale co přišel Huawei o GMS, tak jsem to nezkoušel.

Pixel Experience mám na druhém telefonu a víc mi vyhovují nádstavby.
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod KubaCZE 17. 11. 2024 22:37

Za mě jen a pouze čistý Android. Motorola (pokud nechce člověk utrácet) nebo Pixel (pokud utrácet chce). Vše ostatní jen mrví Android a požitek z něj.
KubaCZE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _baudis_ 18. 11. 2024 13:33

Mluvíš pouze o grafické podobě nadstavby, za mě jednoznačně One UI 6.1 v nejnovější verzi a s příchodem One UI 7, která má být revoluční, bude opět další posun k dokonalosti. Neumím si představit už jinou nadstavbu, mám jí rád a rád jí používám. Samotný android, je pro mě nudný android, je to sice referenční zařízení googlu, takže ani to být jinak nemůže. Za mě nuda. Lepší je jít a systémy si osahat někde na prodejně a uvidíš co ti bude více sedět. Hodnotím pouze grafickou podobu nadstavby.

...: Galaxy S24+ je vyráběna doma v Samsungu Made in Korea. :-))

Je to zcela individuální pohled každého z nás, každý si vybere co mu sedí nejvíce. 100 lidí 100 chutí. Nebude tě nikdo přesvědčovat, co je lepší, podle mě je toto téma jako dělané na flame.

Kolik ti je, píšeš jako dítě?
Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Samsung Galaxy Watch7 44mm Green - Spigen Rugged Armor Matte black
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - Spigen Liquid Air Matte Black
_baudis_
Junior