od sinco 8. 3. 2022 09:01
Tento telefon byl v servisu mobil pro vás na výměnu baterie. Na baterii je nálepky firmy a zda se že je originál. Po vyzvednutí ze servisu system najel. Tel byl vypnut a uložen. Po čase se zapnul a nenajel, bíla obrazovka, snad recovery, s možností stáhnutí něčeho. To se stáhlo a nainstalovalo , proběhl restart, bar. logo huawei. Chvilku to logo a znovu restart a byl jsem zase zpět. No nějak se mě to povedlo nahodit. Chvíli jsem si s telefonem hrál, nastavoval. Po chvíli zhasla obrazovka a po ni restart a logo Huawei, po chvilce zase restart. Tahle to cyklovalo několikrát. Zase jsem ho nějak nahodil a přes hi suite nainstaloval předchozí verzi os. Telefon najel, baterie 100procent, zadal jsem účet a zaktualizoval aplikace. Pak jsem chtěl změnit téma dal jsem použit a opět tma a restart. A pote známá obrazovka s kruhem a znakem signálu. Zvolil jsem wipe data pak restart výmaz a následný restart. Systém ale nenajel pouze logo huawei a znova restart a to se párkrát zopakovalo. Nakonec najela bíla obrazovka s tím kruhem a dole jsem zvolil vypnutí.
Co může způsobovat tyhle pády? Několikrát systém najel a nějakou chvíli byl i funkční. Baterii taky asi ne, byl na nabíječce. Že by chyba memory chipu? Na tohle dříve umíraly samsung telefony. Děkuji
PS k tel. jsem se dostal až po okamžiku kdy byl vytažen se šuplíku a nenaskočil.