Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
davsopl píše:Já jsem si před převodem zaregistroval Moje O2 na stejný mail jako jsem měl u O2 Family. Bohužel jsem musel také na pobočku, ale podle prodejce to bylo tím, že se to nespárovalo...
Jiří P píše:Jenom kdyby někoho zajímalo, jak se liší různé nabídky nového O2 Family pro různé skupiny, tak tady jsou asi všechny různé dodatky/nabídky:
Dodatek_k_ceniku_O2_Family_A02_01_01_2024.pdf
Dodatek_k_ceniku_O2_Family_E02_01_01_2024.pdf
Dodatek_k_ceniku_O2_Family_F02_01_01_2024.pdf
Dodatek_k_ceniku_O2_Family_O02_01_01_2024.pdf
Dodatek_k_ceniku_O2_Family_S02_01_01_2024.pdf
Myslím že nabídka F je friends&family.
chodec80 píše:buď vše anebo nic
vojta66 píše:U Tesco mobile (02) 50 GB měsic/199 Kč + neomezené volání a sms 199 Kč /měsíc. To vše garance na 13 měsíců, první měsíc zdarma.
Proč děláte věci složitější než jsou ?
Snad mi prominete zdánlivý offtopic.
chodec80 píše:Dnes nám proběhl přenos... a tak nějak mám pocit, že O2 je prostě O2 a z toho marastu se nikdy nevyhrabe...
Převod neproběhl v noci, ale ráno. U mě otázka minutky, u kolegy skoro hodinu.
Dostat se do MojeO2 nebylo snadné, buď tam skákala původní smlouva z O2F (a data byla neplatná) anebo mi to při pokusu o novou registraci hlásilo, že email je již obsazen. Email s postupem "jak na to" došel asi hodinu poté, co jsem na to přišel metodou pokus-omyl.
Žádost o zpětné volání dopadla tak, že mi 2x volal automat, při zvednutí jsem se hned dozvěděl, že jsou všichni operátoři bohužel obsazeni a začala hrát hudba. Hovor se za cca půl minuty sám ukončil...
Volba tarifů je tak "super", že pro zákazníka znamená snad jen zdražení. Jako kompenzaci za tuto skutečnost dalo O2 na předvolené tarify slevu 50Kč. Taky to znamená, že pokud nyní přejdu na jiný tarif, tak ta sleva 50Kč už nejde aktivovat.
V číslech: z O2Family 1,5GB za 212Kč jsem na O2 s 4GB za 299Kč s 50Kč slevou. Pokud mi stačí 0,5GB, tak ten je za 249Kč. Slevu i těch blbých 50Kč dát nejde a to se vyplatí. Tímto porcováním medvěda mám měsíční fakturu vyšší o skoro 400Kč (a za nic, protože navýšení FUP nevyužijeme).
Super je, že už jde aktivovat eSim v Apple Watch. Sice už měla několik hodin fungovat a stále nic nejede, ale i jen ta možnost mě hřeje u srdce.
Další věc - pod své rodné číslo můžu dát čísel kolik chci, ale už nejde nikoho pozvat, jako to bylo u O2Family.
PS: až NEJ.cz převede do O2 všechny své smlouvy (což se bude dít prý v krocích a zabere to měsíce), tak bude možné obě smlouvy sloučit a využít dodatečné slevy... jupíí...
(omlouvám se za delší text, ale emoce musely ven )
Milos píše:Ten tarif Neo+ Bílý (neomezenka + 0,5GB dat) lze v rámci O2 retence získat za 199Kč, viz. viewtopic.php?p=13736749#p13736749
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků