Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Jiří P píše:No, dárkem bych to nenazýval, je to spíše rohlík. Odláká pozornost od toho jak jsou O2 služby předražené a ještě zvedne čísla AB.
Pracujeme na podnikatelském účtu pro jednočlenné s.r.o. Jakmile ho dopilujeme, dáme vám vědět.
Jouda.III píše:Milos píše:Ten tarif Neo+ Bílý (neomezenka + 0,5GB dat) lze v rámci O2 retence získat za 199Kč, viz. viewtopic.php?p=13736749#p13736749
To je super cena, ale v útratě by mně chybělo 50 Kč na dárek od paní Kellnerové
dockalacek píše:Neberte můj následující příspěvek jako rýpnutí, ale tarif s 1,5 GB prostě zrušili, 212 korun za něj je super cena. Pokud pro Vás bylo 4 GB dat zbytečně moc, vzal bych těch 0,5 GB za 249 korun...
Jouda.III píše:Akorát nerozumím tomu, že jak O2, tak O2 family mají účet mimo AB
dockalacek píše:Já budu trochu OT, třeba mi to vysvětlíte: O2F a O2 se sloučí. Takže já teď po přihlášení do Moje O2 vidím i svůj mobilní tarif, který jsem měl dříve pod O2 Family. Co bude ale s těmi fajn akvizičními tarify O2 Family, třeba jako neomezenka + 10Mbitový internet za 599 korun, ty zaniknou? Nebo budou fungovat dál? Pořád si ho můžu pořídit, ale už nejsem vstupenka. Asi si můžu vzít i tarif O2 Family pro někoho, ale už ho budu platit za něj. Ta standardní nabídka běžného O2 není vůbec zajímavá. Ví někdo, jak to teď bude?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků