O2 Family (Bonerix) - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chodec80 16. 6. 2024 09:16

dockalacek: mno, funguje i nefunguje. Původní O2Family funguje už jen v režimu čtení a zamrzl ve stavu těsně před převodem. Nové o2.cz/o2family má upravené tarify a za vyšší ceny. Nabídka je také ořezaná o nižší tarify.
To, co bylo u původního O2F za 399Kč je nově za 449Kč (12GB tarif). Pro ty z nás, co přešli z O2F na O2, tak při automatickém převodu na vyšší tarif dostali 50Kč slevu (slova operátora). Např. kolega měl u O2F 12GB tarif za speciální cenu a při převodu na O2 mu chtěli dát standard 449Kč bez slevy (protože přecházel ze stejného tarifu). Slevu 50Kč získal dodatečně po diskusi s operátorem.

- takže máme zdražení (relativně vysoké)
- ořezání nabídky
- nemožnost pozvánek
+ jupí, za další peníze můžu mít volání v hodinkách
chodec80
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 16. 6. 2024 09:32

Díky za doplnění, já byl trochu zmatený, tak to snad někomu osvětlí situaci.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod Millhaus 16. 6. 2024 15:59

To vám neposlali email se změnou,kde byl kod se vstupem?,přes koho to tedy máte.
Millhaus
Junior

Odeslat příspěvekod davsopl 16. 6. 2024 19:38

dockalacek píše:
dockalacek píše:Já budu trochu OT, třeba mi to vysvětlíte: O2F a O2 se sloučí. Takže já teď po přihlášení do Moje O2 vidím i svůj mobilní tarif, který jsem měl dříve pod O2 Family. Co bude ale s těmi fajn akvizičními tarify O2 Family, třeba jako neomezenka + 10Mbitový internet za 599 korun, ty zaniknou? Nebo budou fungovat dál? Pořád si ho můžu pořídit, ale už nejsem vstupenka. Asi si můžu vzít i tarif O2 Family pro někoho, ale už ho budu platit za něj. Ta standardní nabídka běžného O2 není vůbec zajímavá. Ví někdo, jak to teď bude?

Jsem to ale kus vola! O2 Family funguje dál, jen má jinou adresu (O2.CZ/O2Family), tam jdou pořídit stále O2F tarify, jen už si je musíte brát na sebe, už nemůžete být jen vstupenka pro někoho. A předpoládám, že pořízení tarifu od O2F se vám propíše po přihlášení do klasického Moje O2. Já furt lezl přes stránky O2Family.cz. Ale stejně si myslím, že by bylo lepší, kdyby všechny tarify O2 i O2F byly na jednom webu, takhle je v tom hrozný guláš. Já čekal, že když došlo ke sloučení, že se sloučí i weby a všechny tarify budou na jednom místě. Jsem blbouš, ale třeba někomu podobně natvrdlýmu jako já tenhle příspěvek pomůže, docvaklo mi to až před chvílí :D :D :D :D

Jakmile jsem byl převeden pod O2, tak jsem dostal ve smlouvě nový kód(v informačním PDF někde až na konci stran).Když jsem mluvil s operátorem, tak prý údajně funguje stále na doporučení, že si jedinec platí vyúčtování sám. Ale jaká je realita fakt nevím. Jen mě doporučovali pro bratra celkem fajn ceny, ale nechce utéct od T-Mobile s 50% slevou. Ale už to není s tou odměnou za doporučení. Tu už jsem dostal 2x a už v O2 Family. Teď už asi smůla.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 17. 6. 2024 08:19

Millhaus píše:To vám neposlali email se změnou,kde byl kod se vstupem?,přes koho to tedy máte.

Poslali, ale já ho nemohl najít, takže tak. Jsem prostě blbej a zbytek osvětlili předřečníci přede mnou.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod chodec80 17. 6. 2024 20:01

Dnes mi volal z O2 šéf toho, co se mnou mluvil posledně. Můj feedback na ně asi udělal dojem, když mi volali, přestože jsem o to nestál :-D. Nicméně, ani vyšší šarže mi nebyla schopná ty dva tarify nějak upravit. Uvidíme, jestli dojde další dotazník spokojenosti.
Začíná mě to prudění bavit ;-).

Na druhou stranu jsem se cca dozvěděl termín převodu Netbox/Nej smluv pod O2. Prej to zabere půl až jeden rok. Tak za rok v tuto dobu už půjde něco dělat pomocí balíčků Spolu :-D.
chodec80
Junior

Odeslat příspěvekod Bobolit79 17. 6. 2024 20:28

Mam O2 family stribrny za 599,- a platim si o2 sport premium za 399,- Nezkousel nekdo podobnou skladbu dat do O2 spolu? Jestli ma cenu to zkouset a dostat nejakou slevu, Airbank nepocitejte, tu mam.
Bobolit79
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří P 17. 6. 2024 21:13

Do O2 spolu potřebuješ Tarif, internet a O2 TV. Bez internetu jde jen pro 2 a více tarifů. Řekl bych ale že O2 Spolu není moc výhodné. Já mám tarif a internet s O2 TV zvlášť protože to tak vychází levněji se retenčními slevami za Internet a s Family cenou za tarif.
Jiří P
Junior

Odeslat příspěvekod Aheloj 23. 6. 2024 08:34

Mám možnost mít přes O2 Family tarif Neo Stribrny za 599. Chtěl bych navíc použít slevu s Airbank. Podmínku útraty 600 měsíčně musím splnit jen z měsíčních plateb nebo stačí když pošlu 1 SMS do zahraničí za 5 nebo si aktivují data naplno za 49?
Naposledy upravil Aheloj dne 23. 6. 2024 09:57, celkově upraveno 1
Aheloj
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 23. 6. 2024 08:42

SMS do zahraničí je 1,69 Kč (EU) a 5 Kč mimo EU. Proč zbytečně platit 49 Kč?
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod pulmann 23. 6. 2024 09:05

Mě řekli, že součet všech paušálních tarifů musí být min 600 Kč.
Že prý nestačí poslat jednu MMS .
Takže jsem musel přikoupit nějakou službu navíc.

Aheloj píše:Mám možnost mít přes O2 Family tarif Neo Stribrny za 599. Chtěl bych navíc použít slevu s Airbank. Podmínku útraty 600 měsíčně musím splnit jen z měsíčních plateb nebo stačí když pošlu 1 SMS do zahraničí za 5 nebo si aktivují data naplno za 49?
pulmann
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 23. 6. 2024 09:21

Tak to ti pěkně kecaj. Řešil jsem něco podobnýho a narazil jsi na neznalou / neznalýho operátora.
Jde o útratu, ne o paušály. Tzn. třeba 599 + SMS na Slovensko.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří P 23. 6. 2024 09:25

Na stránkách O2 je specificky uvedeno že SMS/MMS navíc se počítají. https://www.o2.cz/osobni/unity#c-podminky-akce-a214037
Přílohy
img.png
Jiří P
Junior

Odeslat příspěvekod pulmann 23. 6. 2024 10:31

Mě to neuznali. Řekli mi že ne.
pulmann
Junior

Odeslat příspěvekod Aheloj 23. 6. 2024 10:42

pulmann píše:Mě to neuznali. Řekli mi že ne.

Ten předchozí příspěvek je dostatečně výmluvny. Mela by stačit poslat jedna MMS navíc.
Aheloj
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka