S pevným netem jde u vodafone za tu cenu při převodu čísla získat i RedBasic s 6GB dat. Zrovna včera mi to nabízeli.
-- 20. 6. 2023 12:36 --yorg píše:Prosím o bližší vysvětlení "po 3 měsících Oku a přes retenci prodloužit."
Co je OKu a ce znamená přes retenci prodloužit?
Když bude končit zvýhodněná cena, tak si necháš zobrazit na webu OKU - číslo potřebné k přechodu k jinému operátorovi, pokud operátor usoudí, že si tě chce jako zákazníka chce nechat, někdo za krátkou dobu zavolá, bude zjišťovat, kam odcházíš a jakou máš nabídku a pokusí se nabídnout něco srovnatelného/lepšího aby si tě udrželi. Obvykle se dá dostat na ceny blízké polovině té ceníkové, pokud se jedná o bezproblémového zákazníka. Samozřejmě čím déle a čím víc služeb zákazník využívá, tím je pro operátora zajímavější.
Ale i při přechodu k novému operátorovi je lepší nechat si zavolat a nechat udělat nabídku a neřídit se ceníkovou cenou. Nedávno jsem zkoušel akční nabídku u T-M, ten neomezený xxl za 930, při přechodu za polovic na tři měsíce, pak plná cena. Při telefonátu mi to nabídli za 700.