Vloni v létě jsem po změně v balíčcích přecházel z datové balíčku 0,5 GB + 0,5 GB na balíček 1GB a normálně se mi převedla všechna data a zůstala mi tam i nějaká nasyslená v sociálních sítích. Normálně se každý měsíc přičítá 1GB do obyč dat, ale pořád mi v aplikaci svítí "0,5 GB + 0,5 GB se obnoví..." I v těch upozorňovacích SMS na blížící se obnovení balíčku to mají tak pojmenované. Říkal jsem si, že v tom mají akorát tradiční Kaktusí bordel a není potřeba to řešit, ale včera/předevčírem mi přišla SMS v tomto znění:
"*Ahoj, konec brezna se blizi a ty jeste nemas vybrany datovy balicek z aktualni nabidky. Pri zmene ti do nej prevedeme nevycerpana obyc data. Kdyz si do 31.3.2023 na http://www.mujkaktus.cz/…zby nebo v aplikaci nezvolis, po dubnove obnove ti zapneme balicek, ktery jsme ti predem vybrali
"Tak by mě zajímalo, jestli to přišlo i někomu dalšímu, kdo to měl podobně a jestli je čas začít panikařit. Jako fakt netoužím po tom, aby mi tam mrskli 10GB balíček

EDIT: Tak jsem ještě ve webové samoobsluze našel sekci se změnami smlouvy a k této konkrtétní loňské změně balíčku tam mám:
U čísla xxxxxx jsme:
Zrušili:
Balíček 500 MB + 500 MB s automatickou obnovou. S nastavením: Doba platnosti (30)
Neomezená data na víkend. S nastavením: Doba platnosti (0)
Nastavili:
Neomezená data na víkend. Aktuální nastavení je: Doba platnosti (0)
Balíček 500 MB + 500 MB s automatickou obnovou. Aktuální nastavení je: Doba platnosti (30) Takže to vidím tak, že přece jen raději udělám změnu balíčku na 1GB ještě jednou, než to pak řešit s podporou. Obnovu mám za pár dnů, tak je to v pohodě.