Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod m4rk3J 12. 12. 2024 21:22

Karel Kaktusák psal něco o tom, že pracují na komplet novém webu, tak uvidíme. :)
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 13. 12. 2024 10:42

Da Gony píše:
Došlo ke změně login obrazovky na sso.mujkaktus.cz

Skvělé, nebyla to jen grafická předělávka, ale znefunkčnili i API :grr: . Co ale je divné, ne kompletně, že by bylo zrušené, ale vrací chybu 900 něco jako login required. Dřív fungovalo :tleskani

Drive prihlaseni v prohlizeci taky fungovalo i bez zapnuteho JavaScriptu. Ale jsou tam preci jen nejake cenne informace, tak to holt trochu vic zabezpecili.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 13. 12. 2024 14:56

Ta změna je konsistentní se všemi značkami T-Mobile (Mobil.cz, Můj T-Mobile). Prostě nahodili nové řešení jednotného přihlášení.

Takový blbý dotaz: Platnost bonusového kreditu se vztahuje k tomu danému kreditu, že? Čili pokud nyní je kredit ve výši X platný do Y a já jej využiji na 0 kč, potom se celý ten záznam smaže a při dalším dobití budu mít bonusový kredit platný měsíc od dobití, ne do Y?
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 13. 12. 2024 15:10

Pokud vyjedeš bonusový kredit do nuly, tak už žádný další nebude. Tedy vyjma Dobíječky.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 13. 12. 2024 15:30

@Letadlo: Pokud zcela vyčerpáš bonusový kredit, který měl platnost třeba ještě půl roku, tak při dobití v Dobíječce bude mít bonusový kredit platnost pouze 30 dní od dobití.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 13. 12. 2024 15:35

Tak. Bonusový má platnost 30 dní, pokud je na SIM bonus s delší platností tak ho převezme. Ale podle pravidla ztráty SIM se i s tím dá pracovat...
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 13. 12. 2024 21:53

Díky. Myslel jsem si to. Mám bonusový kredit s platností asi ještě 15 měsíců, ale příští obnovení balíčku jej kompletně sežere. Tak jsem přemýšlel, jestli by to nešlo zachovat. (Znovu navyšovat kredit, abych "měl" bonus je nesmysl.) Měsíc platnosti je málo, ale prakticky by stačilo jen půl roku (v mém případě).
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Lomax 14. 12. 2024 13:58

To bude asi nějaké atypické krátkodobé použití...

Jinak obecně jsem přesvědčen, že by se tu našlo víc členů, kteří si taky myslí, že v případě spotřeby menší než 200 Kč kreditu měsíčně není nesmysl dobíjet v dobíječkách tak, aby bonus vydržel celý první rok. Druhý se pak jede "zadarmo" z naspořeného normálního kreditu.

(200 proto, že je to nejmenší možná porce bonusu při dobíječce.)
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 14. 12. 2024 16:56

Prostě každý je jiný a každý používá Kaktus jiným způsobem :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 14. 12. 2024 17:05

Syslení kreditu by mělo smysl, kdyby byl aspoň nějak úročen.
Ale proč je problém si dobíjet v nějakém pravidelném cyklu?
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 15. 12. 2024 08:38

Kdo chce jit na krev, nech vyuziva triple a prevadi simky tam a zpatky, ale to bude chtit nejprve nasyslit zopar simek zdarma.
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Lomax 15. 12. 2024 17:57

technikus píše:Ale proč je problém si dobíjet v nějakém pravidelném cyklu?

Protože při spotřebě kreditu menší než 200 měsíčně by v případě pravidelného cyklu dobíjení v dobíječkách 1x za 2 měsíce část bonusového kreditu propadala.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 16. 12. 2024 00:58

Pokud mám novou placenou SIM, tak je ideální udělat si zásobu dobíjením v dobíječkách a první rok sjet z bonusu, druhý rok již nedobíjet a jet z klasického kreditu. Případně tedy dobíjet s pomocí SIM zdarma a párkrát ztratit SIM... Půlroční platnost kreditů budiž dobrým pomocníkem, i pro menší útraty to může vycházet moc hezky a třetinové ceny z ceníkových Kaktus služeb se konečně přiblíží zahraničním oberátorům.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 16. 12. 2024 05:27

Ono to casem kazdeho prestane bavit, vyhlizet dobijecky, objednavat SIMky a menit je, i proto spustil Kaktus tarify Neresto.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 16. 12. 2024 06:12

Chudák ten, kdo možná i denně kontroluje sociální sítě Kaktusu nebo třeba web Chceš přidat.
Když existují kanály a způsoby, jak být o Dobíječce informován notifikací z aplikace, e-mailem apod.
Stačí se tak jen jednou zajímat o tyto varianty, přidat si nějakou (spíš 2 či víc) a pak už jen vyčkávat notifikaci.
Neřešto by bylo pro mnohé zajímavé, kdyby nebyly dostupné varianty služeb z kreditu. Pokud je však na výběr, každý má možnost si vybrat dle svých spotřeb dat, minut či sms a tak si zvolit, co mu vyhovuje.

Asi nejsou k dispozici statistiky, balíčky vs Neřešto?
technikus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka