Tak ono Oskarta je jeden velký technický problém. Nepamatuji si, kdy by mi po aktivaci nové karty se šlo přihlásit do samoobsluhy. Vždycky to bylo třeba reklamovat. Tak mě ani nepřekvapuje, modernější vychytávky jsou zakázané.
A nemyslím si, že to bude dostupné v blízké budoucnosti. Jako nikdy. Vodafone tu značku spíš pomalu škrtí. (Vůbec nechápu, proč kupují SM, když nejsou schopní využít Oskartu.)
To Hany53: Oskarta nepodporuje VoLTE, tak je logické, že potřebuje pro volání 2G síť (3G je v ČR již vypnuté a pro volání přes 4G/LTE slouží právě technologie VoLTE).
V mobilní branži od roku 1997 - můj první: Ericsson GA628, pak dlouhá řada... Nyní Samsung S24 - 8/256GB, Google Pixel 8a , iPad Mini Cellular (2021), iPhone 13 128GB, Win 10 PC/Win 11 NTB.
Mám Motorolu Edge 40 a síť 2G je v telefonu defaultně zapnutá s možností ji vypnout a je u toho tato informace: "Připojení 2G je méně bezpečné, ale v některých oblastech může zlepšit kvalitu vašeho připojení. Pro tísňová volání je připojení 2G vždy zapnuté." Osobně tuto informaci neberu jako doporučení pro vypnutí 2G.
V mobilní branži od roku 1997 - můj první: Ericsson GA628, pak dlouhá řada... Nyní Samsung S24 - 8/256GB, Google Pixel 8a , iPad Mini Cellular (2021), iPhone 13 128GB, Win 10 PC/Win 11 NTB.