Emtéčko v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zivan 20. 3. 2024 10:33

U jineho prevodu v rodine k Emtecku uz to bylo v pohode, tady proste doslo k tomu, ze to posta nedorucila vcas a to v podstate nikoho moc nezajima. Poste nevadi, ze je na schrance i na zvonku jmeno a v klidu zasilku vraci s tim, ze adresat na dane adrese neni. Emtecko vi, ze zakaznik ma problem, druhy den bude bez cisla a misto prozakaznickeho pristupu a odeslani nahradnich SIM karet hned to v klidku necha na dalsi den.

Pokud jde vybrat pozdejsi datum prenosu, treba az za tyden, tak bych to rozhodne udelal.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dockalacek 20. 3. 2024 11:30

Takže to nebyla vina Emtéčka, že to odeslali pozdě, ale Český pošty? Pozdější datum převodu vyberu určitě. A jak to udělat s kreditem, v který fázi požádat o jeho vrácení? Deset nebo dvacet korun naši asi řešit nebudou, ale nechat Blesku třeba dvě stovky je blbost.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod Milos 20. 3. 2024 12:23

Žádost o vrácení kreditu je nutné podat do 30 dnů od ukončení smlouvy (od přenosu čísla), podrobně popsané to máš zde https://bleskmobil.cz/podpora/cenik/pra ... u-kreditu/
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ladisg 22. 3. 2024 22:05

Prevadi Emtecko nespotrebovane data do dalsiho mesice?
ladisg
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 22. 3. 2024 22:26

U standardních dat ne, u odkoupených ano.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod shabyx 25. 3. 2024 16:19

Převádí nespotřebované minuty?
shabyx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 25. 3. 2024 20:26

Nespotřebované minuty a SMS se převádí.

I.5 Není-li dále v tomto ceníku uvedeno jinak, aktuální volné minuty a volné SMS pro příslušný kalendářní měsíc, které v něm nebyly vyčerpány, se převádí do následujícího kalendářního měsíce; v tomto následujícím kalendářním měsíci se pak převedené volné minuty a převedené volné SMS uplatní přednostně a až poté se čerpají aktuální volné minuty a aktuální volné SMS pro tento kalendářní měsíc. Nejsou-li převedené volné minuty a volné SMS v kalendářním měsíci po jejich převodu uplatněny, zanikají.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Persbrandt 31. 3. 2024 19:43

Emtéčko je mi jako operátor sympatický, ale když klient v kalendářním měsíci ukončuje datový balíček (již si nezaškrtl jeho obnovu), tak mu Emtéčko poslední den v měsíci ukončí balíček už ve 20 hod, tedy ho připraví cca o 4 hodiny platnosti zaplaceného balíčku - to se mi stalo před chvílí.

Když klient často využívá balíček jen po část měsíce (do konce měsíce),tak jako já, tak se mu to děje opakovaně.
Je to možná drobnost, ale není to přece jen trochu nefér?
Persbrandt
Junior

Odeslat příspěvekod ladin2 1. 4. 2024 09:13

Aby bylo jasno .Záleží jakou kdo má spotřebu .Dám příklad. Kombinace je vždy na dva měsíce. První měsíc 15 GB a spotřebuji ji dejme tomu 15 dne v měsíci .Tak změním tarif na 30 GB a ted pozor ,těch 30 GB Vám zůstane ,ale platit budete jen za každý den třicetinu měsíce. To znamená že za daný měsíc zaplatíte za těch 45 GB jenom 329+ 250 Kč a pokud z těch navíc 30 GB něco zůstane tak se to převede do dalšího měsíce. Já to dělám tak ,že i když třeba nespotřebuji celý balík tak poslední den vrátím zpět na původní tarif 15 GB. Je to hlavně o počítání a hlavně o spotřebě. Každopádně mě to vždy vvšlo levněji tato kombinace dvou tarifů během dvou měsíců. Klasický fup reset se nevyplatí používat. za 15 GB platíte 219 kč a za přechod po spotřebování původního tarifu na vyšší při dvojnásobném objemu dat jen 250 kč. To jsem takto prováděl do té doby než jsem koupil 100 a ted 1000GB datamáníí.Emtečko ted používám jen když jedu do zahraničí a to vždy v druhé polovině měsíce aby cena balíčku byla poloviční než na začátku měsíce a na konci měsíce to ted vždy stopnu. Pokud třeba budete vědět že spotřebujete na posledních týden 50 GB tak bych ten nejvyšší tarif 50 GB aktivoval na ten týden a cena by byla cca 129 Kč.
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod Persbrandt 3. 4. 2024 02:24

no jasně. to ale nic nemění na tom, že poslední 4 hodiny v měsíci budete bez dat, pokud ten měsíc ukončujete datový balíček..
A předpokládám že v tom časovém okně zřejmě ani nelze aktivovat žádný jiný datový balíček, pokud by to někoho náhodou napadlo..
Persbrandt
Junior

Odeslat příspěvekod intago 4. 4. 2024 06:31

pěkně tu píšete, ale já se s dotazy obracím přímo na Emtečko a spokojenost. Čtyři členy rodiny mám na jednom účtě, nic nedobíjím, jen mi přííjde výpis a strhnou si to sami a mám klid.
intago
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 5. 4. 2024 07:50

Každý to má jinak. Někdo chce dobíjet, jiný bezstarostnou platbu inkasem.
Obecně je emtecko dobre na volání, na volání v rámci skupiny a nějaká ta data k tomu.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod LovecDuchu 25. 6. 2024 07:09

Ahoj vsem, mam operatora Emtecko a vybiram si prave novy telefon. Chtel jsem vzit nejaky z poslednich iphonu, ale bohuzel 14 a 15 podporuje jenom eSim. Emtecko eSim neumi. Neda se ocekavat v teto veci nejaky posun? Existuje vubec nejaky virtualni operator, ktery eSim umi? Nechci uplne prechazet pod noveho operatora, kdyz tam jsme cela rodina.
LovecDuchu
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří P 25. 6. 2024 07:39

Evropská/Mezinárodní verze iPhonu 14 a 15 myslím podporuje i fyzické SIM karty.
Jiří P
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 25. 6. 2024 08:35

Mobil bez podpory SIM je docela rarita. Kde jsi ho sehnal?
P3p3k
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka