Emtéčko v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod peta809 25. 6. 2024 09:36

eSIM například umí Kaktus, Sazka Mobil nebo třeba Mobil.cz, ale dost možná jich bude více, takže je z čeho vybírat B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod LovecDuchu 25. 6. 2024 10:16

Pravda! Ta absence fyzické SIMkarty se týká neevropských modelů. Ty prodávané u nás by ji měli mít. Ještě, že tak.
LovecDuchu
Junior

Odeslat příspěvekod adolfino 25. 6. 2024 18:10

Milos píše:Žádost o vrácení kreditu je nutné podat do 30 dnů od ukončení smlouvy (od přenosu čísla), podrobně popsané to máš zde https://bleskmobil.cz/podpora/cenik/pra ... u-kreditu/

Moje čerstvá zkušenost s vrácením kreditu u Blesku, pokud Vás to ještě zajímá, píšu to sem jako reakci:
Po přenosu čísla jinam (asi po dvou dnech) jsem se přihlásil na samoobsluhu Blesku na to samé číslo, ale musí se přes jednorázové SMS heslo. Zadáte tam pouze číslo bank. účtu, kam to chcete poslat a po cca 14 dnech jsou peníze na účtu, dlouho před koncem lhůty. Nemusíte zadávat žádná jména a ani ověřovat totožnost. Naprosto hladký průběh. Kredit samozřejmě nebyl bonusový ani úvodní. Tož tak. 8-)
adolfino
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 13. 7. 2024 08:51

Emtecko prevadi nevyuzite minuty v 'omezenych' tarifech? Konkretne Mini+, tedy TRZ. Podle samosky to tak vypada...
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 7. 2024 09:27

Nevyužité minuty a SMS se u Emtéčka převádí, data se nepřevádí.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 13. 7. 2024 12:44

Necekane a potesujici zjisteni!
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Obyvatel 2. 8. 2024 18:13

Však je to uvedeno v ceníku. Převádění platí jen pro ty SMS Tarify, kde jsou nesmyslně předražená data. U Data Tarifu to není.

Naštěstí ani jedno k ničemu nepotřebuji, používám jen data. Jen nechápu, že za to chtějí ještě platit, protože žvatlání a sms je služba na úrovni ubrousku v restauraci. Ono to časem stejně zmizí.
Obyvatel
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 2. 8. 2024 23:07

On ceniky nekdo cte? No, ja tam kouknul az dodatecne...a hele, je to hned bod 1.5.
Vyse pisu, ze je to Mini+, tedy "Data Tarif" podle uvodniho rozcestniku.
Ty si uzivas data, volani si uziva nekdo jiny. A neboj, nezmizi...
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod intago 13. 9. 2024 08:28

No já jsem s Emtečkem spokojen, i obnovená data se mi převádí. Hlavní je, že je klid, vše jede samo

-- 5. 12. 2024 20:16 --

Dostali jste nový ceník od Nového roku? Já ho vůbec nechápu, kde je můj balík 15GB?? Je tom jen :
III. DATOVÉ SLUŽBY - INTERNET V MOBILU
III.1. Kterýkoliv datový balíček („balíček“) lze kombinovat s kterýmkoliv hlasovým tarifem.
III.2. Balíčky a jejich ceny:
500 MB 100 Kč
1,5 GB 200 Kč
3 GB 300 Kč
5 GB 449 Kč

To jako myslí vážně?

-- 5. 12. 2024 20:32 --

zjevně jde o omyl... Trapné!

-- 6. 12. 2024 07:58 --

Dobrý den,

omlouváme se za chybný email. Data se nemění. Jde o změnu příplatku v roamingu, viz ceník: https://www.emtecko.cz/…pdf

Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den

Romana Tkáčová
intago
Junior

Předchozí stránka