Laudatio v síti T-mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 15. 1. 2024 22:59

Tesco mobil Flat 6GB 249kc garance roční ceny. Taky super. Se vůbec divím, ze tohle už nemá každý.
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod honzatrx 16. 1. 2024 00:20

Neomezené volání a 1GB kdyby bylo za 200, byla by to bomba, za 250 stále ještě příjemná cena, ale za 300 už je to na hraně (i když v současné tarifní bídě), výhodné snad pro člověka "z ulice",který se nechce handrkovat s retenčním. Přítelkyně má vyhádaný u Vdf za 295 s DPH flat volání i sms a 6GB ovšem v balíčku s kabelovým netem 300/40 za dalších 305 s DPH.Ceny napořád.
honzatrx
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 12. 5. 2024 21:01

Neomezené volání, 100 SMS a 3,5 GB dat (po jejich vyčerpání pak až do konce zúčtovacího období rychlost 256/64 kbps), a to vše jako veřejně dostupný tarif (není potřeba jezdit do Tesca :D ) za 325 Kč měsíčně (cena prakticky shodná s tarifem u VF, kde jsou sice SMS bez limitu, ale zase chybí ten pomalejší neomezený net po vyčerpání základního objemu dat). Jak vidno, tak i u virtuálů je z čeho vybírat...

https://eshop.laudatio.cz/tarify/neomez ... rnet-furt/
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 12. 5. 2024 21:27

Proti Tesku hodne smesne, kdyz maji neomezeny volani, sms a 10GB za 249. Na trhu( krom retence, coz stanek Tesco tak nejak je) neni lepsi nabidka.
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 12. 5. 2024 21:41

@Jean_Valjean: Pro ten TescoMobile "podpultový" tarif nemusíš jezdit do Tesca. Lze to vyřídit přes chat/telefon a SIM kartu ti pošlou domů.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 13. 5. 2024 06:09

U Erbia je jasná výhoda, že se člověk nemusí nikde doprošovat, nemusí nic řešit s operátorem, aby dostal lepší cenu a nemá tu cenu jenom na nějaké časově omezené období a pak opět nutnost kamsi lézt s prosítkem a cosi řešit. Samozřejmě kdo je hračička a nemá co na práci, tak se může bavit handlováním s operátorem jak na turecké tržnici, ale kdo toto nechce řešit, pak Erbia za 325 Kč nebo VF za 327 Kč není špatná nabídka :-)
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 13. 5. 2024 07:22

Mám Tesco Mobile. Nikde jsem se nikoho o nic nedoprošoval. Flat a 10 GB za 249/mesicne. Po roce se to znovu prodlouží. Vše vyřízeno za 5 min na jejich chatu. Přítelkyně má Flat za 199/mesicne. (Bez dat).
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 13. 5. 2024 07:36

A to je právě ono, že ne každý je nadšený z nějakého handlu přes chat a ještě s tím, že si musí hlídat rok, aby mu to pak operátor nenapálil za plnou taxu.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 13. 5. 2024 07:59

Mam ten tarif pro duchodce. Mel jsem tusim snad dokonce 14 opakovani. Na stanku rekl, az to skonci hned to za stejnou zase daji na rok. Nevim jak jednoduseji to uz jde. Ted koukam, ze jsem nasbiral 252kc kredit a bude mesic zadarmo protoze kartu jsem dostal zadarmo se 150kc kreditem.
kpt.Picard
Junior

Předchozí stránka