Kaktus EU roaming: nasčítaná data z přechozích měsíců

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Da Gony 28. 5. 2024 09:35

Mám 1GB datový balíček u Kaktusu, ale z dřívějších měsíců se mi nasčítalo kolem 10 GB. Nerozumím ale těm podmínkám roamingu co se týče jakýchsi si limitů dat , které je možné využít v zahraničí (v EU), po jakou dobu
bude a co se stane pak. Jak to bude? A nebo celých 11GB mi půjde využít bez stržení čehokoli z kreditu? Bude to asi týden.

Vypočítává se to nějak složitě snad z aktuální výše kreditu, nějaké podíly, případně jsem četl, že tam je nějaká podmínka, když mám 1GB pod 2€(což nemá snad žádný operátor) a hlavně - v případě Kaktusu v tom ještě udělá zmatek to, že mám ten datový balíček 1GB ,ale k němu 10GB nasčítaných.

ceník a roaming faq jsem četl, ale nejsem si tím jistý. Neřešto Nemám. Z toho prvního odstavce se mi jeví, že u běžného datového balíčku tam limit zmíněný není, ale ani není tam ani zmíněná situace s nasčítanými daty.

Za další, vyplatí se mi z kreditu pořídit balíček minut? Tam si myslím, že taky může být rozdíl.
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod yndezit 28. 5. 2024 09:59

Normálně ti to půjde bez problémů, týden je krátká doba
yndezit
Junior

Odeslat příspěvekod Jan Kašík 28. 5. 2024 12:37

A zeptat se u kaktusů není řešení ?
Jan Kašík
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 28. 5. 2024 19:46

@Da Gony: V rámci EU roamingu můžes využít klidně celých nastřádaných 10GB dat.
Při volání z EU platí stejné ceny jako doma, takže balíček minut si klidně můžeš pořídit, pokud chceš volat za výhodnější ceny, než jsou základní ceny.

P.S. Proč jsi zakládal nové téma a nenapsal dotaz do již existujícího tématu Kaktus? viewtopic.php?f=1939&t=1200358
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 28. 5. 2024 20:22

On hodne rad zaklada, tak neodolal.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Da Gony 31. 5. 2024 13:44

Diky za odpoved.

Tady je nejaky jiny rezim, ze se musi setrit vlakna?

Vsude se normalne se na kazdy tematicky dotaz vytvori nove vlakno.to, ze zde existujou 3roky aktivni vlakna s petisty prispevky povazuju za divne, pochopil bych to, kdyby to bylo treba tema "ktery politik tento teden udelal nejvetsi pitomiost" nebo fotky nahych zenskych,chlapu,nebinárů. Téma "kaktus obecná diskuze" je natolik široké,ze odpoved bych mohl cekat na strane 282,.kdyz dotaz je na strane 279, (na strane 280 bude subjektivni offtopic post na téma nabíječka/�/⚡:�,na 281 dotaz na funkčnost volte)to fakt nevim,co je tohle za zvyk
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 31. 5. 2024 17:11

Asi jako režim, kdy se nepoužívají české znaky. Ale spousta lidí nemá peníze na českou klávesnici.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 31. 5. 2024 18:24

...a víš, že v EU se datuje stejně jako doma? Pokud není jiné omezení, tak to tak je se všemi operátory.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 31. 5. 2024 18:32

Co se týče dat na předplacenkách tak je to tam poněkud kostrbatě vysvětleno, nicméně u CZ operátorů platí že balíčky DAT (u Kaktusu včetně nasyslených) se dají spotřebovat i v EU roamingu.
hauzz
Pokročilý