Motorola G52 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod daja33 6. 3. 2024 15:30

Zapoměl jsem napsat ano vypnul,aktualizace všech aplikací i samotný Google play.
daja33
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 6. 3. 2024 15:52

myslím, že je to na reklamaci, ještě zkus jednou tovární nastavení
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod daja33 6. 3. 2024 16:07

Zkusím ovšem v případě reklamace mám obavy že jí neuznají.Pochybuju že když do reklamačního protokolu popíšu závadu tak se tím někdo bude zabývat.Napišou závada se neprojevila.Kupováno na Alze.
daja33
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 6. 3. 2024 16:49

předloni jsem na Alze reklamoval tablet, občas blblo podsvícení displeje, a ten vyměnili, přestože se jim to nemuselo hned napoprvé projevit, takže asi záleží na servisu
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod daja33 6. 3. 2024 16:57

Uvidíme.Dík za reakci.
daja33
Junior

Odeslat příspěvekod Tom1122 6. 3. 2024 18:00

daja33 píše:Zapoměl jsem napsat ano vypnul,aktualizace všech aplikací i samotný Google play.

Tak zkus vypozorovat která verze Google aplikací ti to dělá.Obávám se že v reklamaci udělají továrko,otestují baterku a pokud se problém neprojeví pošlou ti to zpět.
Můžeš zkusit napsat na fora Lenova.Občas i poradí.Případně se podívej jestli stejný problém nemá někdo na Androidhilfe atd...
Tom1122
Junior

Odeslat příspěvekod daja33 6. 3. 2024 22:22

No právě si myslím že přesně takhle reklamace dopadne.Přesně nerozumím radě " která verze Google aplikaci ti to dělá" ?
daja33
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 7. 3. 2024 01:05

tak asi tam máš nejnovější verzi GP tak zkus odinstalovat aktualizace aplikace GP, co to se spotřebou udělá
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod daja33 7. 3. 2024 01:22

Už jsem udělal.Pokud to zabere tak to jako nebudu moci používat aktualizaci samotného GP ?
daja33
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 7. 3. 2024 03:23

aplikaci GP budeš moci nadále používat, bude to jen starší verze bez vlivu na funkčnost

jestli to zabere, tak hlavně aplikaci neaktualizuj
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Tom1122 7. 3. 2024 09:00

Nebo továrko.A z jiných zdrojů třeba apkpure postupně instalovat starší verze GP. k novějším.A zkoušet.Čas to ale zabere....Zkoušel jsi Accubattery?
Tom1122
Junior

Předchozí stránka