Motorola Edge 40 problém s nabíjením

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Karoline 16. 8. 2023 13:13

Zdravím všechny.
Mám tento tel. krátce a od začátku zlobí nabíjení. Někdy nabíjí rychle jak má a jindy nabíjí hrozně pomalu.
Navíc to při nabíjení neustále opakovaně zobrazuje hlášku ,, nabíječka 125W power připojena".
Je to vada telefonu, nebo nabíječky? Reklamovat celý tel?
Díky za radu
Naposledy upravil Nick Cave dne 16. 8. 2023 15:58, celkově upraveno 1
Důvod: upraven název tématu
Karoline
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 16. 8. 2023 13:48

není to náhodou Motorola Edge 40?
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod Karoline 16. 8. 2023 14:02

Ano samozřejmě, omlouvám se za překlep
Karoline
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 16. 8. 2023 16:01

nejdřív bych zkusil jinou nabíječku, jiný kabel
jinak už jedině potom tovární nastavení a kdyby ani to nepomohlo, tak reklamace, výměna za nový kus v záruční lhůtě
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod panrt 16. 8. 2023 17:00

Zkus jinou nabíječku co má PD, pokud znovu to bude dělat tak reklamace, tovarko nepomůže, když je ten mobil nový tak tam nebude chyba..
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Nick Cave 16. 8. 2023 17:18

když to háže chybovou hlášku, tak může jít o softwarový problém a tovární nastavení by mohlo pomoci, já bych ho zkusil jako poslední možnost
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lexx 23. 1. 2024 13:36

Tak mám podobný problém... Foun se nabíjí cca 6 - 7 W, ať použiju jakoukoliv nabíječku (origo, Dell 65 W, Xiaomi 18 W). Nikdy to nenabíjí rychle, neháže to žádné hlášky. Nejnovější soft nainstalován, restarty nepomohly ani nabíjení v nouzovém režimu. Ještě zkusím kalibraci baterky (nabít origo nabíječkou doplna a nechat další hodinu na nabíječce).

Nicméně... někdo nějaký nápad? :-)

Jako poslední možnost si nechávám vrácení ve 14denní lhůtě, jinak jsem s ním velmi spokojený + se mi to nechce nastavovat vše znovu.
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Junior

Odeslat příspěvekod Kitt2002 23. 1. 2024 15:26

Kromě použití origo adaptéru a kabelu(případně jiného,funkčního) jiná možnost asi není. A tu hodinu nechat na nabíječce po nabití je asi úplně k ničemu,ale pro dobrý pocit...

Případně může pomoci,pokud bude více případů, počkat na nějaký update.Ale to se můžete načekat dlouho.
Kitt2002
Junior

Odeslat příspěvekod MartinK1 23. 1. 2024 15:59

Moja motorola edge 40 neo tiez nenabija rychlo. Kupil som dokonca 100w kabel s LCD displejom kde ukazuje rychlost nabijania. Nikdy neda viac ako 45w (ma dobijat 65w) a po polovici nabijania klesa na 20w a menej. Tiez sa mi nechce kvoli tomu vracat telefon lebo je dobry ale v tomto ma motorola sklamala ze nabija dokonce pomalsie ako moj stary 33w realme.
MartinK1
Junior

Odeslat příspěvekod Lexx 2. 2. 2024 15:05

Tak jsem telefon vyměnil za jiný kus... A situace s nabíjením je naprosto stejná :D

Jen upřesňuji své předchozí vyjádření - origo nabíječka nabíjí 16 W.
Telefon si nechám, třeba příští verze softu to vyřeší...
Lexx
Junior