chcem si prerobit divx film cez tento program,zevraj je najlepsi.mam L7 a uz som vyskusal tristo kombinacii a furt to seka alebo to je v takej strasnej kockatej kvalite ze sa na to neda pozerat a uz ma to ****.Napiste mi niekto prosimvas odskusane parametre aby to konecne islo ludsky.Alebo poradte iny soft ti co mate skusenosti s L7.dik
ja som pouzival Acala 3gp movies...aspon myslim ze sa to tak vola. tam je nastavenie jednoduche a videa boli v pohode. Mam ho este tusim,tak ak chces uploadnem ti ho. Pocul som ze SUPER je najlepsi,ale nepodarilo sa mi ho rozchodit
no mne vypisoval nejaku hlasku s casom a datumom. vyriesil som to odinstalovanim nechcelo sa mi to riesit a ked som videl tie rozsiahle nastavovacky,tak som dlho nevahal
Takze dakujem vsetkym,ten acala 3gp movies je fakt perfektny,jednoduche ovladanie,nastavenie,nenarocny na system.Mozem vrelo odporucit ostatnym co maju nervy s prerabanim videi na svoju motorolku
jaj tak potom sa ospravedlnujem, acalu som neskusal, kazdopadne pre program winxmedia taketo nastavenie funguje a myslim, ze bude fungovat pre konkretne nastavenia videa v L7
cogito ergo sum... Pay attention or pay the price...
Som tu Acalu tusim moc prechvalil.Zkonvertuje mi film na rozmery 174x144 ale pridava hore aj dole cierny pruh,cize vlastny film ma tym padom mensie rozmery.Preco?
Naposledy upravil hakom dne 11. 3. 2007 20:10, celkově upraveno 2
no to je normalni,rozliseni displeje mas 176*220 pricemz tech176 je sirka,takze to video je bez 2 pixelu pres celou sirku,ale na vysku ma jen 144,tak si dokazes spocitat,kolik na kazdou stranu zbyva nevyuziteho mista...