Honor Magic 5 Pro - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Honor

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod skippy 72 18. 5. 2023 18:23

Ahoj , placení mobilem HM5 Pro nastaveno bez problémů,banka Moneta.
skippy 72
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mirek7272 24. 5. 2023 22:33

Ahoj, telefon je super (predtim jsem mel Huawei Mate 20 PRO, takze jsem sel do známého prostředí) S platbami pres Google Pay ale bojuji uplne stejne - nefungujinmi a pritom vse nastavene jako u Mate20, kde to fungovalo. V které části zad je NFC čip, když píšeš, zes ho musel prilozit jinak?
Diky
Mirek7272
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rajs 25. 5. 2023 07:58

Je ve spodní části mobilu pod modulem fotáku ,myslím že to bylo při rozbalování na youtube ukázáno,s placením žádný problém není už od začátku Z návodu oblast NFC (poblíž zadního fotoaparátu) na zadní straně telefonu.
https://www.hihonor.com/cz/support/phon ... agic5-pro/
Tady odsud stáhni ten menší manual 2,3mb otevři najdi česky a hned uvidíš kde je umístěno NFC. :tleskani
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Asterix3030 1. 6. 2023 14:31

Zdravim,
Zakupil som si Honor Magic 5 pro a chcel by som Vas poprosit o radu.
V telefone mi chyba akakolvek zakladna aplikacia od Honor na prehravanie hudbu.
Ako to bolo u Vas? mali ste v zaklade po spusteni nejaku apku priamo od honoru prehravac hudby, alebo je Honor snad jediny telefon, kde si musi clovek stiahnut apku z obchodu aby pustil pesnicku??

Vopred dakujem za odpoved, pripadne potesi typ na apku ktora je bez reklam a mate s nou dobru skusenost
Asterix3030
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rajs 1. 6. 2023 15:47

Ano žádná aplikace na hudbu není ale mám pocit že dokáže přehrávat hudbu,nicméně já už dlouhé roky používám poweramp mám ho zakoupený,takže nakonec jsem byl rád že tam žádný není a mohu používat svůj.
https://www.youtube.com/watch?v=J9ZkBtr8er8
rajs
Junior

Předchozí stránka